Свободно време

Месечен хороскоп за март 2018

Успехи за Близнаците

02.03.2018г. / 08 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Добре дошъл, март! Нов месец, нови очаквания. Какво са ни подготвили звездите, какво ни очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Като цяло ще се справите с набелязаните задачи и ще постигнете целите си. Не е изключено да получите допълнителни парични постъпления или предпочитана от вас материална придобивка. Не е желателно да рискувате при уреждане на финансови сделки. Не поставяйте прекалено големи изисквания към любимия човек, ще се отразят зле на отношенията ви.

Телец

Ако от известно време обмисляте различни промени, свързани с обичайното ви ежедневие, то през този месец ще ги реализирате или поне ще ги стартирате. Не е изключено да промените работата, жилището, местоживеенето си, а може би и няколко неща.

Няма да ви е лесно, но ще е по ваша воля. Що се отнася до личните отношения, там ситуацията е нееднозначна. Прекратяването на актуалната ви връзка и създаването на нова са еднакво вероятни.

Женски хороскоп за март 2018

Близнаци

С настъпването на пролетта настъпва и оживление. Затоплянето на времето предполага възможности за повече развлечения и увеличаване на контактите. Представителите на вашия знак са хора неспокойни, общителни, любопитни. Ще сте много по-дейни, по-ентусиазирани и работоспособни през този месец.

Ще имате възможност за напредък в професионален план или по отношение на бизнеса и е желателно да се възползвате. Що се отнася до любовните емоции, отношенията ще са спокойни. Но е много възможно вие да изиграете свързваща роля между ваши познати, които да запознаете и съберете.

Рак

Една от задачите, с които ще се справите повече от добре през този месец е свързана с битовото устройство на дома ви. Не е изключено да се снабдите с нови мебели или предпочитана от вас техника.

В професионален план събитията ще се развиват по-добре, отколкото очаквате, но независимо от всичко е желателно да сте предпазливи и да не предприемате твърде резки промени. Предстои вълнуващо начало за онези представители на вашия знак, които все още нямат сериозна връзка.

Коментирай