Свободно време

Месечен хороскоп за март 2018

Успехи за Близнаците

02.03.2018г. / 08 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Късметът ще е с онези от вас, които умеят да се радват на малките неща. Всички спорни въпроси на работното място ще се решат във ваша полза. Не стоят така нещата, обаче, у дома. За семейните и битови въпроси е желателно да се допитвате до близките си и да се вслушвате в мнението им.

Ще преодолеете трудностите, ако мислите позитивно и ги посрещате с усмивка. Ориентирайте се своевременно в информацията при уреждане на финансови въпроси. Във ваша полза е да ликвидирате краткосрочните си задължения.

Дева

Най-сложните въпроси ще са свързани с бизнеса и професионалното ви развитие. Събитията ще са динамични и често непредвидими. Запазете спокойствие, проявете активност и не се страхувайте от промените.

В началото може да ви изглеждат твърде странни, но много скоро ще се ориентирате в обстановката. Що се отнася до личните и любовни отношения разчитайте само на себе си. Не доверявайте тайни и се въздържайте от импулсивни решения.

Везни

Крайните резултати от работата ви зависят от това доколко бързо и задълбочено усвоявате новостите. Не всяка получена нова информация ще ви е приложима или полезна, но ще ви бъде обективна база за сравнение и създаване на стратегия за действие.

През този месец ще можете да положите основите на перспективните си задачи. Анализирайте собствения си статус. За да напреднете трябва да се освободите от онова, което ви задържа на едно място.

Камъни за късмет според личното число

Скорпион

С настъпването на пролетта страстите обикновено се разгорещяват, а представителите на вашия знак потъват изцяло в романтичните си мисли. Усмихнете се щастливо, защото март ще ви зарадва с много любовни емоции.

Ако все още нямате сериозна връзка, то през този месец ще имате толкова много варианти, че ще ви е трудно да изберете най-вълнуващия. За обвързаните пък изненадите ще са много и приятни. Ще преодолеете разногласията, ще освежите отношенията, чувствата ще пламнат с нова сила.

Коментирай