Свободно време

Az-jenata.bg подарява двойна покана за концерта на Лара Фабиан

Любимите песни на Фабиан ще звучат на 27 март

17.03.2018г. / 10 18ч.
Михаела Лазарова
Лара Фабиан

Лара Фабиан

Хубавата музика е вдъхновение, а когато е изпълнена от Лара Фабиан, със сигурност ще звучи и магнетично-любовно.

Само дни остават до големия ѝ концерт пред българска публика, на който ще чуем най-новите парчета от последния албум на певицата „Camouflage“. 

„Camouflage е проект с изцяло нов подход, който обаче се случи и разви много естествено. Експериментирахме не само с миксирането на музиката, но и с начина, по който го записахме. Всяка емоция и послание, които исках да предам с този албум са уловени и запечатани в песните, които ще чуете. Нямам търпение да се срещна с вас и да преживеем заедно историята на всяко едно парче от албума.“, споделя Lara Fabian.

Освен последния албум на Lara, от сцената на зала 1 на НДК на 27 март ще звучат и най-големите ѝ хитове.

Az-jenata.bg и Balkan Entertainment Group ви дават възможност да си спечелите една двойна покана за концерта на невероятната Лара Фабиан. Всичко, което трябва да направите е да отговорите вярно на анкетата.

Играта стартира на 9.03.2018 г., а на 22.03.2018 г. на томболен принцип от всички вярно отговорили читатели ще изтеглим един победител.

Желаем Ви успех!

*Служители на Investor Media Group и техни близки нямат право да участват в играта.

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMaoSIhAfqqGzMVjU_9Bjz-HL3ke3qgkZaITw8fnmSNQ7KMw/viewform?embedded=true" width="640" height="1200" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>

Коментирай