Свободно време

Кой е вашият грях според зодията

Лакомията е порокът на Телците

09.12.2019г. / 13 13ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock


Лъв 

Грях: горделивост

Лъвът е на границата на нарцисизма и е определено сред най-егоцентричните знаци в зодиака. Арогантността и горделивото поведение са греховете на Лъвовете и те бързо им печелят много врагове. Бъдете внимателни и обръщайте повече внимание на другите около вас, не гледайте само образа си в огледалото.

>> 3-те зодии с най-силна интуиция <<

Дева

Грях: завист

Завистта е големият порок на Девите. Това, което се превръща в техен проблем е несигурността дали искат нещо, защото имат необходимост от него или защото другите го имат. Когато осъзнаят, че е важно да са щастливи с нещата, които имат, вместо да завиждат за неща, които реално не им трябват, ще открият хармонията.

Везни

Грях: суета

Грехът на Везните се крие в тяхната суетност. Това е един от знаците в зодиака, който е болезнено суетен и придирчив относно външния си вид. Ако погледнат в огледалото и харесат това, което видят, всичко е наред за Везните. Но външната красота трябва да съответства на вътрешната, и това е нещо, върху което Везните трябва да поработят.

>> 6 зодии, които най-често са гениални <<

Скорпион

Грях: похот

Грехът на Скорпионите се корени в тяхната похот. Това е зодията, която изпитва най-голяма страст в интимните си отношения в сравнение с останалите знаци в зодиака. Това, което при тях се превръща в проблем е, че предпочитат безразборните сексуални връзки и имат страх от сериозно обвързване.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
za bliznacite obae ne e pravilno . niamam podobni vpe4atlenia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )