Свободно време

Кой е вашият грях според зодията

Лакомията е порокът на Телците

09.12.2019г. / 13 13ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Грях: прелюбодейство

Стрелецът е роден да флиртува и да съблазнява. Това е част от неговата природа, колкото и да се опитва да го прикрие. Понякога обаче тази негова характерна черта го въвлича в изкушение и възможност да изневери на любимия си човек.

>> Карма според зодията <<

Козирог

Грях: алчност 

Козирозите са сред най-конкурентните зодии. Те обичат надпреварата и вечно се стремят да имат повече от другите. Тази страст към парите и властта обаче бързо води до крайност и грехът е налице: прекалената алчност. Още по-крайно е, че Козирогът не обича да харчи, да се радва на спечеленото, а за него е важна победата и трупането на дивиденти.

Водолей

Грях: смятат се за бог

Водолеите обичат да мислят, че са много специални и по-важни от всеки друг. Смятат се за по-мъдри от останалите и се гордеят с иновативната си природа. Тези техни черти не биха били проблем, ако не се свързват с греха да се смятат за истинско божество. Самозабравянето няма да им донесе нищо добро.

Риби

Грях: мързел

Рибите са знак, чиито представители не са от най-здраво стъпилите на земята. Напротив, тяхната глава се рее из облаците, вечно мечтаят и фантазират. Това е прекрасно, но щом се опре до действия, Рибите не са по работата. Техният грях е ленивостта, присъща на зодиакалния им знак. В мечти по това, което не могат да имат, забравят, че е необходимо и нещо повече от фантазии, а именно – действия.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
za bliznacite obae ne e pravilno . niamam podobni vpe4atlenia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )