Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 март 2018

Успехи за Скорпионите

12.03.2018г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата ще бъде динамична и интересна. Ще постигнем успехи в работата, но е добре информацията за личния живот да я запазим за себе си. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Възползвайте се от аналитичните си способности през тази седмица. В състояние сте да оформите дългосрочните си стратегии. Няма подробност, която би убягнала от вниманието ви. Ще получите не само допълнителни финансови постъпления, но и висока оценка за работата си.

Ще спечелите и подкрепата на колегите си, така че помислете добре кой би бил най-полезен в качеството си на сътрудник.

Телец

Ще имате възможност да стабилизирате позициите си и е желателно да се възползвате. Проявете старание. Заемете се с новите задачи, независимо че може да изпитвате определени опасения. Ще се справите, но е много важно предварително да уточните сроковете и да ги спазите.

Не общувайте с хора, които ви изнервят с капризите си и непрекъснато създават интриги. Що се отнася до новите контакти, следвайте интуицията си.

Любовен хороскоп за 12 – 18 март 2018

Близнаци

Не се задоволявайте с постигнатото. Обмисляйте идеите си, преценявайте коя доколко е приложима и ги обсъждайте в по-широк кръг. Ще успеете да въведете корекции в стари проекти и да уговорите изгодни условия за последващата си работа.

Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси и не обсъждайте нито своето, нито чуждо материално състояние. Някой ще го възприеме като лично вмешателство и ще си създадете проблеми.

Рак

Разпределяйте времето си прецизно. Ще се наложи да се справите с доста задачи и не е желателно да пропускате сроковете си или да отлагате. Не е изключено да се наложи да ликвидирате стари задължения. Направете го незабавно. Контактите ще са интензивни, запазете спокойствие и приемайте събеседниците си такива, каквито са. Ще имате възможност да направите покупки, за които няма да съжалявате.

Коментирай