Свободно време

Как всяка зодия разваля връзките си

Характерни интимни грешки, които зодиакалните знаци правят

20.03.2018г. / 10 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците са практични и пресметливи. Те съставят подробен план за това какво ще правят с живота си. Имат високи изисквания без самите те да осъзнават и признават собствените си недостатъци. Това им пречи да виждат реалността. Често са критични към партньорите си и ги карат да изпитват вина, да се чувстват недостатъчно добри.

Свързани статии

Козирог

Козирозите крият изключително умело емоциите си. За другите хора те изглеждат като направени от камък, а това далеч не е така. Тази потайност и привидна студенина е механизъм, който помага на Козирозите да се предпазят от нараняване. За партньорите им обаче често това е неразбираемо. Връзките на Козирога се разрушават заради тази потайност, която кара партньорите им да се чувстват необичани и отблъснати.

Карма според зодията

Водолей

Водолеите са много небрежни във всичко, което правят. Така развалят и връзките си по този немарлив начин. Водолеите са мързеливи в отношенията си и никога не си поставят за цел да покажат колко е важен партньорът им за тях. Това пренебрежение разваля отношенията.

Риби

Потребността на Рибите понякога да купонясват често се бърка от техните партньори с флиртуване и неверност. Една от основните причини партньорите да зарязват половинките си Риби е заради това погрешно схващане, че Рибите са склонни към изневяра и предизвикват вечни съмнения у партньорите си.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )