Свободно време

Как всяка зодия разваля връзките си

Характерни интимни грешки, които зодиакалните знаци правят

20.03.2018г. / 10 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Различните зодиакални знаци имат различен подход към връзките си. Ето защо и в развалянето на отношенията при всяка зодия често има сходства. Вижте кои са характерните начини, по които всяка зодия съсипва връзките си.

Овен

Овните искат непрекъснато да се забавляват и да търсят приключения в любовта. Овенът мрази да се отегчава. Ако партньорът му не изпълни всичките му очаквания и диви мечти, той губи интерес. Следва разрушително пренебрежително отношение, което в крайна сметка води до край на връзката. Понякога да бъдеш с онзи, когото обичаш, е достатъчно приключение само по себе си. Невинаги трябва да правиш нещо забавно.

3-те зодии, които стават най-добрите съпруги

Телец

На Телците им отнема много време да се отделят от миналото. Независимо колко време е минало, ако са преживели разочарование, те са склонни да го проектират във всяка следваща връзка. Мнителността им и трудното печелене на доверие от страна на партньорите им разваля връзката. Телецът не може да остави нещата просто да се случват. Това внася непрекъснато напрежение в любовния живот. Не всеки партньор би устоял да плати тази цена.

Близнаци

Типично е за Близнаците да променят мнението си непрекъснато. Трудно е за човек да улови гледните им точки и да се научи да ги предсказва, защото Близнаците са непостоянни. Те разрушават връзките си заради своето непостоянство във възгледите. Партньорите им непрекъснато се чувстват сякаш не ги познават. Вятърничавостта на Близнаците в много случаи подсказва несигурност у половинките им, които предпочитат да ги напуснат.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )