Свободно време

Какво прави отделните зодии щастливи?

Девите се нуждаят от постоянни комплименти

22.03.2018г. / 14 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв – самоувереност

Когато Лъвовете се чувстват уверени, те излъчват щастие и могат да повдигнат духа на всички около себе си. Те са деца на светлината, на Слънцето и са почти непобедими. Но трябва да постигнат вътрешен мир и да осъзнаят, че никога няма да бъдат съвършени. С всичките си плюсове и минуси, те са великолепни и го знаят.

20 отличителни черти на зодия Лъв 

Дева – възхищение

Нагласата на представителите на зодията е да превърнат света в по-добро място, но очакват и признаване на усилията, които полагат. Едно „благодаря“ е това, което ги прави щастливи. Въпреки че са критични към света, те са най-критични към себе си. Възхищението и подкрепата са това, което ги кара да се движат напред и да се усмихват.

Везни – красота

Везните са деца на Венера и Афродита и се нуждаят от красота, за да останат щастливи. Те живеят за красота и обич, а всичко, което искат е хармония. Те се нуждаят от своето пространство за себеизразяване и нямат нужда от драми в живота си. В любовта винаги търсят добре изглеждащи партньори.

Скорпион – власт

Скорпионът може да оцелее при всякакви условия. Представителите на зодията се стремят към власт през целия си живот и силата им идва от пари, сексуален опит или нещо друго.

Истинската им сила идва отвътре и те в крайна сметка научават, че трябва да зависят само от себе си, за да бъдат силни. След като достигнат този етап от живота си, те стават щастливи.

Коментирай