Свободно време

Какво прави отделните зодии щастливи?

Девите се нуждаят от постоянни комплименти

22.03.2018г. / 14 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец – надежда

Стрелецът се стреми да е по-високо от всички останали и се ръководи от надеждата. Той е оптимист и е щастлив да се грижи за хората до себе си. Неговата мъдрост му помага да постига мечтите си, но има нужда от надежда, за да остане щастлив.

Козирог – самоуважение

Козирозите изглеждат някак непробиваеми, но това е само защото се пазят да не бъдат наранени. Те винаги се съмняват в себе си и в живота си, стремейки се да станат по-добри във всичко. Перфекционисти са, които рядко осъзнават колко са перфектни.

За да остане щастлив, Козирогът се нуждае от уважението на хората, които го заобикалят. Но не на последно място, трябва да се научи на самоуважение, за да бъде винаги удовлетворен.

Свързани статии

Водолей – уникалност

Уникалността е това, което кара Водолеите да бъдат щастливи. Те копнеят да са различни от другите и са много доволни, когато го постигнат.

Риби – топли чувства

Рибите са воден зодиакален знак, който получава стимули от океана на чувствата. Въпреки това понякога могат да не разпознаят източника на положителните емоции. Родените под този знак се нуждаят от хора около тях, които да ги накарат да се чувстват сигурни, с които да изживеят ценни мигове и да усещат прилив на топли чувства помежду си.

Коментирай