Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 март

Какви изненади крие тази седмица за всяка зодия

19.03.2018г. / 12 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица ще бъде изпълнена с предизвикателства, трудни решения и важни избори. Вижте какво очаква всяка зодия в този период.

Овен

На 20.03 приблизително в 19:00 ч. Слънцето ще навлезе във вашия знак. Всички делови разговори и официални контакти ще ви се получават много лесно. Подреждайте задачите си и обръщайте внимание на детайлите. Действайте последователно, а не хаотично и не сменяйте непрекъснато една работа с друга. Ако се налага да се откажете от нещо или да се противопоставите на някого, то направете го бързо и аргументирано. Не е изключено да получите информация за нова работа, проверете я подробно.

Телец

Отношенията на работното място ще са изключително спокойни. Изненадващо дори за самите вас ще се възцари атмосфера на колегиалност и взаимопомощ. Използвайте момента, споделете идеите си, давайте предложения за обсъждане. Ще получите одобрение, а даже да има забележки ще сте в състояние да ги отстраните и да стартирате проектите си. Не е изключено да ви възложат изпълнението на сравнително сложна задача, за която да получите и допълнителни приходи.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Близнаци

Няма да се натъкнете на сериозни затруднения осъществявайки замислите си. Не е изключено да ви назначат някакви ревизии или проверки. Постарайте се да запазите спокойствие. Колкото по-уверено реагирате, толкова по-малка ще е възможността да открият грешки или пропуски в работата ви. Проверявайте редовно електронната си поща и актуалните съобщения, свързани с професионалните ви интереси. Не е изключено да ви поканят за участие в кратка форма на обучение, която ще ви е доста полезна.

Коментирай