Свободно време

Диляна Попова краси новия клип на сръбската звезда Саша Ковачевич

Моделът и актриса участва във видеото към песента „Bez tebe me nema“

20.03.2018г. / 10 37ч.
Мария Дуковска
Диляна Попова краси новия клип на сръбската звезда Саша Ковачевич

Красотата на чаровната актриса и модел Диляна Попова бе оценена подобаващо и от западните ни съседи. Диляна предизвика небивал интерес сред феновете на една от най-големите сръбски звезди на музикалната сцена – Саша Ковачевич. Поводът е новият клип на попизпълнителя, в който Диляна е в ролята на неговата любима.

Премиерата на емоционалната балада „Bez tebe me nema“ бе едва преди три дни, но вече обещава да се превърне в голям хит. Само за броени часове в сайтовете за видеосподеляне и социалните мрежи песента събра близо 2 милиона гледания и редица позитивни коментари, повечето от които по адрес на красивата българка.

Самата Диляна също сподели в страницата си в Instagram новото парче, а посланието, което остави под видеото е: „Новото видео на моя сръбски приятел sashakovacevic. За мен бе удоволствие да работя с теб!“

 
 
Другата интересна новина е, че след предпочитаните от Ковачевич Тайланд и Лондон като любими дестинации за снимки на своите високобюджетни клипове, сега поппевецът избра именно София като локация за кадрите на видеото. Това в комбинация с участието на Диляна Попова в него несъмнено ще направи парчето изключително популярно и харесвано не само в Сърбия, но и у нас.

Клипът на Саша Ковачевич с участието на Диляна Попова може да видите на следния линк:

<iframe width="600" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/5klMUvkvMe4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Коментирай