Свободно време

7 вида отношения между зодиите

Какви са вашите с отделните зодии

18.07.2019г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Червен квадрат – борба, енергия

Тези знаци, които се засичат с червен квадрат имат двойна връзка помежду си. От една страна, те са добре запознати с характера на партньора и често много добре комуникират. От друга страна, тези отношения са твърде нестабилни, партньорите са склонни да се провокират.

Ето защо се налага постоянно преструктуриране и компромис, а в партньорство елемент на търпение един към друг. Независимо от това, успешната връзка може да бъде силна.

Секс съвпадения според зодията

Лилав символ – загадка, без синхрон

Взаимоотношенията на „разпределение“ между знаците са интересни, но сами по себе си са проблематични. Независимо от това, един от партньорите може да има качества, които привидно напълно липсват в другия, тънка сексуална привлекателност. Независимо от това, такива отношения като всяка игра на шах изискват голямо съзнание!

Свързани статии

Зелен символ – съчувствие

Ако вие се засичате с определен зодиакален знак с този символ, то означава че имате различни, но съвместими елементи. Взаимоотношенията са естествени и свободни. Има усещане за комфорт, сигурност за приятелски, професионални и платонични отношения. Помежду ви може да има разбиране, съчувствие и привличане.

Оранжев символ – раздразнителност 

Този знак показва несигурни взаимоотношения между зодиакалните знаци, понякога се касае за конкуренция или ревност. Връзката може да бъде тревожна, но същевременно и очарователна, в която и двамата партньори търпят процес на учене и развитие.

Снимка: zerkalo.cc

Коментирай