Свободно време

Как си взимате душ? Това разкрива личността ви

Любопитни ли сте да разберете повече за себе си

29.03.2018г. / 14 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всичко, което правим или кажем, носи определено значение. По този начин се очертава понятието за определяне на личността на човека. Знаете ли, че когато си взимате душ, като избирате с измиването на коя част от тялото да започнете, можете да разберете много за вашата личност. Повече вижте в следващите редове.

Гърди

Ако вашият душ започва с измиването на гърдите, то вие сте доста практичен човек. Когато се заемате с определени задачи вие сте концентрирани и не обичате да ви разсейват. Нетърпеливи сте спрямо другите, особено когато не виждат това, което вие вече сте забелязали.

Лице

За хората, които предпочитат да измиват първо лицето си, се смята, че за тях парите имат голямо значение и са готови на почти всичко, за да имат повече. Често приемат приятелите си за даденост, а това нерядко им създава и конфликти. Ако вие започвате тоалета си с измиването на лицето, вероятно сте егоцентрични и другите смятат, че не ги разбирате достатъчно.

Законът на привличането – как да го използваме?

Подмишници

Хората, които започват душа си от подмишниците, се считат за надеждни и упорити личности. Също така бързо могат да достигнат до слава, популярност. Здраво стъпили са на земята и са готови да помагат на другите. Но рядко успяват да разберат дали другите са напълно искрени към тях.

Косата

Хората, които първо измиват косата си, обикновено са надарени с някакъв талант, притежават артистичност. Обичат да мечтаят и работят усилено за постигането на своите цели. Парите никога не са важни за тях. Техният талант е основната им сила.

Вижте коя птица отговаря за рождения ви месец

Интимните части

Тези от вас, които започват тоалета си с измиването на интимните части, вероятно са и големи срамежливци. Може би ви липсва малко повече самочувствие. Внимателно подбирате приятелския си кръг.

Въпреки че сте постоянни в това, което правите, сте склонни лесно да се откажете от постигането на някаква цел, ако се сблъскате с трудност или провал.

Свързани статии

Рамене

За хората, които първо измиват тази част от тялото си, се смята, че трудностите в живота сякаш ги съпътстват. Трудно постигат успехи, имат пороци, от които трудно се измъкват. Не обичат самотата, но парите и властта са най-важни за тях.

Друго

Хората, които започват душа си с друга част от тялото, която не е спомената в предните редове, несъмнено притежават вътрешна сила. Добре е да се научат да бъдат малко по-авантюристични. Постоянно мечтаят, имат интересни идеи, но за съжаление не са достатъчно смели, за да рискуват да ги реализират.

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
Валка ( преди 5 години )
Пълни глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар