Свободно време

Кой е Сатаната и кои са неговите демони

„Сатаната и неговите демони“ – проф. д-р Дечко Свиленов

17.04.2018г. / 07 13ч.
Аз жената
Корица Издателство „Слънце“

Корица Издателство „Слънце“

Тази книга ще разбуни духовете, ще предизвика вълнения, въпросителни, яростно отрицание. Но за мнозина тя ще донесе просветление и отговори на много въпроси.

Кой е Сатаната и кои са неговите демони, какви са доказателствата за съществуването им, какви са целите на Сатаната и как ги постига? Авторът си поставя за задача ясно и разбираемо да обясни методите на действие на Сатаната. Защото мнозина мислят, че Сатаната не може да има достъп до тях и да им навреди. Дори и изцяло посветените на Бога хора не са предпазени от влиянието му. „Когато човек трябва да се бори с неприятностите във всекидневието, си мисли, че те са плод на случайни съвпадения или недобра организация. Но често зад тези „случайни“ съвпадения се крият демонични сили“, твърди авторът.

За автора

Проф. д-р Дечко Свиленов (1941 г.) има православно духовно и медицинско образование. Дълги години е работил в БАН. Автор е на много книги на духовна тематика, повечето преведени и на немски, английски, руски и други езици. Има над сто научни публикации в областта на експерименталната патология и електронната микроскопия. На книжния пазар от 22 март 2018 г.
Обем: 288 стр.
Издателство: „Слънце“
ISBN: 978-954-742-252-0
Корична цена: 13 лв.

Коментирай