Свободно време

Картоф или яйце?

Бърз тест, който разкрива повече за личността ви

20.04.2018г. / 12 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Обичате ли да си драскате разни неща с молив или химикал? Най-често правим подобни рисунки по време на скучни разговори, докато разговаряме по мобилния или просто така, мислейки си наши си работи.

Днес ви предлагаме един бърз и забавен тест с картина. Той ще разкрие повече за личността ви. Яйце или картоф виждате на главната снимка? В следващите редове може да видите какво се крие зад отговора ви.

Ако виждате яйце

За вас може да се каже, че сте големи авантюристи, емоционални и непредсказуеми. Не се страхувате да поемате рискове, дори понякога те да не си заслужават. В младежките си години, вероятно сте били бунтари. Вие сте широко скроена личност, малко неща могат да ви изненадат и често сте готови да помогнете на тези, които се нуждаят.

Тест: Кой е вашият цвят за пролет 2018?

Обичате да мечтаете. Имате невероятно въображение, което по някакъв начин ви помага в работата, но понякога част от фантазиите ви се опитват да компенсират това, което ви липсва в реалния живот.

Свързани статии

Ако виждате картоф

Ако според вас фигурата е на картоф, то вероятно сте по-консервативна личност. Склонни сте да избягвате конфликти и да живеете по-спокоен живот. За вас ценностите са много важни и винаги се стремите да се придържате към моралните рамки.

От вас може да стане добър лидер, но не сте визионер. Може би трябва да мечтаете повече, да откриете вашето хоби, занимание, което да отключи креативността ви.

Коментирай