Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 – 29 април 2018

Раците да следват интуицията си

23.04.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Според звездната карта ни очаква динамична и интересна последна седмица на април. А какво са определили планетите за всяка зодия, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Желанието ви да изкажете мнението си през тази седмица ще е по-силно от обикновено. Независимо от всичко е желателно да се съобразявате със събеседниците си и да преценявате обективно кога бъбривостта няма да ви навреди и кога е във ваша полза да се проявите като добри слушатели. Изразявайте мнението си, давайте предложения, но не натрапвайте идеи и бъдете готови да направите корекции, ако се налага. Ще се чувствате най-свободни в компанията на приятелите, които ще впечатлите с разказваческите си способности.

Телец

Слънцето е във вашия знак. Занимайте се със себе си, погрижете се за външния вид, знанията, уменията, духовните си нужди. Не прекалявайте с инициативата и спазвайте правилата. Отстоявайте интересите и развивайте талантите си. Енергетиката ви е достатъчно стабилна, за да напреднете със сложните дейности и да обогатите опита си.

Любовен хороскоп за 23 – 29 април 2018

Близнаци

Резултатите, които ще постигнете през тази седмица зависят от това доколко правилно успявате да си поставяте целите и да се стремите да ги постигнете. Действайте самостоятелно, не обвързвайте работата си с чужда воля. Не се връщайте към стари проблеми, ориентирайте усилията си към саморазвитие, самоусъвършенстване и обогатяване на познанията си. Проблемите ще се разрешат по естествен ред, ще ви остане време за развлечения, свързани с ярки впечатления и приятни емоции.

Рак

Наблюдателни сте и впечатлителни. През тази седмица ще забелязвате всичко, случващо се около вас в детайли. Мнението на околните ще се окаже доста важно. На моменти може да ви е трудно да прецените обективно дадена ситуация, а оттам и да вземете решение. Следвайте интуицията си, не се опитвайте да въздействате върху събитията, а само да се възползвате от тях. С каквото и да се захванете търсете най-лесния начин, по който можете да се справите.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати