Свободно време

Седмичен хороскоп за 7 – 13 май 2018

Девите да внимават с емоциите

07.05.2018г. / 10 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Бъдете готови да се съобразите с някои ограничения през тази седмица. Личности, които сте възприемали като безспорен авторитет може да ви подведат или да не изпълнят дадени към вас обещания. Емоционалното ви състояние ще е леко нестабилно и на моменти ще реагирате твърде импулсивно.

Вслушвайте се в забележките и предупрежденията на близките си, те искрено ще се опитват да ви помогнат и да ви спестят неприятности. Въздържайте се от прояви на разточителност. Отделете време за интелектуалното си израстване. Осигурете достатъчно свобода за действие както за себе си, така и за любимия човек.

Женски хороскоп за май 2018

Козирог

Намалете инициативата. Обсъждайте идеите си само с хора, на чието мнение можете да разчитате. Ще се натъкнете на неразбиране и нежелание да ви съдействат при общуването ви с непознати, затова е желателно да сте пределно предпазливи и да спазвате правилата. Не се опитвайте да „минавате между капките“, ще ви обвинят за чужди грешки.

Изучавайте задълбочено всяка нова информация, която получавате и която имате намерение да ползвате в текущата си работа. Ще откриете и отстраните налични грешки, за което ще получите висока оценка и благодарност от шефовете си.

Водолей

Опитайте се да си създадете точен график за целия период още в началото на седмицата. Не си губете времето с участие в съмнителни публични мероприятия и в шумни купони със случайни компании.

Въздържайте се от прояви на разточителност, не взимайте и не давайте пари назаем. Съсредоточете усилията си към уреждане на личните отношения и изясняване причините за съществуващи недоразумения. Силната ви интуиция, както и умението да действате спокойно и дипломатично ще дадат добри резултати.

Риби

Формулирайте целите си ясно, но помнете, че не е желателно да плащате прекалено висока цена за постигането им. Ако се натъкнете на някакви затруднения помислете дали това не са предупреждения, дали не е по-добре да изчакате, вместо да търсите обиколни пътища.

Прекалено сте чувствителни в известна степен и мнителни. Намалете контактите, за да не навредите на личните отношения. Не натоварвайте близките си с излишни подозрения, ако имате въпроси, задайте ги директно, за да преодолеете съмненията си.

Вашият хороскоп е изготвен от астролог Петя Георгиева.

Коментирай