Седмицата ще бъде работна. Ще трябва да обърнем повече внимание на работата, целите си и тяхното изпълнение. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен 

Ориентирайте вниманието си към текущите задачи. Не се натоварвайте с допълнителни отговорности и не стартирайте нови проекти. През тази седмица е желателно да работите с умерено темпо, да отделяте време за почивка и развлечения. Не ги планирайте предварително, следвайте спонтанните си хрумвания. Разнообразието ще стимулира творческия ви потенциал и ще активира въображението, които пък ще ви подскажат лесни решения на сложни въпроси.

Телец

Съобразявайте се с обстоятелствата, не сте в позиция да контролирате процесите. Комбинирайте практицизма си с чувство за хумор и логиката с фантазията, ако искате да се справите успешно с трудните моменти. Не търсете идеалното, а приложимото. По отношение на работата залагайте на опита и познатите схеми, а по отношение на развлеченията се ориентирайте към новото и непознатото. Малко авантюризъм през тази седмица няма да ви е излишен.

Любовен хороскоп за 7 – 13 май 2018

Близнаци

Вие умеете да реагирате гъвкаво и това качество ще ви е много полезно в предстоящата седмица. Обръщайте внимание на настроението на околните, съобразявайте се с желанията им, изслушвайте ги.

Подхождайте отговорно към текущите си задачи, изразходвайте силите си равномерно. Бъдете предпазливи, когато се натъквате на затруднения, не рискувайте. По-добре едно сигурно решение, отколкото няколко несполучливи експеримента.

Рак

Доста лесно ще ви се получават нещата през тази седмица и ще разполагате с повече свободно време от обикновено. Използвайте го за удовлетворяване на духовните си потребности и повишаване на познанията. Ще ви хрумнат идеи за промяна, провокирани от новата информация, с която ще се занимавате.

Следвайте интуицията си, тя ще ви подскаже правилния начин, по който да подредите приоритетите си. Обсъждайте неяснотите с членовете на семейството и се вслушвайте в препоръките им, няма да сгрешите.