Свободно време

Персонален тест: Какво другите намират за непривлекателно у вас?

Разберете повече за личността си

28.02.2021г. / 17 57ч.
Илияна Николова
Персонален тест: Какво другите намират за непривлекателно у вас?

Първото впечатление е изключително важно, особено на интервю за работа или по отношение на любовта и запознанствата. Разбира се, то може да се промени и то не във ваша полза.

Начинът, по който се държим, разговаряме, шегуваме се, говорим с езика на тялото си дава много подсъзнателна информация на другите. По нея те преценяват дали да ни харесат, дали да ни се доверят, дали да продължат да контактуват с нас.

ТЕСТ: Какви сте били в предишния си живот?

Никой не е съвършен. Всеки от нас има и непривлекателни черти от характера, които околните намират за отблъскващи и заради които се отдръпват.

Ако искате да знаете какво другите намират за непривлекателно у вас, за да го коригирате, погледнете тази картина и вижте какво забелязвате най-напред в нея. Първото ви възприятие разкрива чертите от характера ви, които дразнят околните.

Ако виждате лика на Шекспир

Ако първото нещо, което забелязвате е образът на Шекспир, това, което за хората е непривлекателно у вас може би е вашето его.

Вие сте склонни да демонстрирате високо самочувствие, което дразни околните и ги кара да смятат, че се мислите за по-умни и способни от тях. Това, разбира се, може да не е вярно, но впечатлението, което оставяте у другите, да е такова.

За да ги накарате да ви харесват и за да контактувате по-лесно с хора, които все още не са ви опознали достатъчно, опитайте да сдържате високомерието си. Така ще подобрите шансовете си за изграждане на повече доверие в социалните си и интимни връзки.

Ако виждате жена, лежаща в легло

Ако първото нещо, което виждате е жена, легнала в легло, това означава, че хората биват отблъсквани от вас заради вашата слабост. Поведението ви, езикът на тялото, начинът, по който разговаряте с тях демонстрира, че вие сте неуверени, с по-слаб характер, несигурни в себе си.

Често смятате, че никой не се интересува от вас, никой не зачита мнението ви и затова предпочитате да си мълчите, да стоите встрани от хората.

За да подобрите възприятието на хората за вас и за да ги накарате да ви смятат за по-привлекателни, опитайте да сте по-общителни и да показвате повече характер. Научете се да приемате факта, че може другите да имат различно мнение от вас, но това не означава, че трябва да криете вашето, напротив.

Ако виждате човек с тюрбан

Ако първото нещо, което забелязвате в рисунката е човек, носещ тюрбан на главата в левия ъгъл на изображението, то вероятно хората ви смятат за непривлекателни, защото са отблъснати от вашата ревност.

Това важи най-вече за романтичните ви връзки. Партньорите ви са били отблъснати от склонността ви да ревнувате без повод и да правите от мухата слон. Гордостта ви пречи във взаимоотношенията. Искате всичко да се случва по ваш вкус. Обичате да контролирате хората в социалния си кръг.

Начини, по които домът разкрива личността ви

Опитайте се да имате повече доверие на другите, независимо дали става дума за интимен партньор, приятел, колега, близък. Хората ще се чувстват по-приятно в компанията ви, ако знаят, че им вярвате и че не ги държите на каишка.

Ако виждате роза на подиум

Ако първото нещо, което виждате, е роза, оставена да лежи на подиум или сцена в долния десен ъгъл на изображението, това означава, че сте непривлекателни за околните с наивността си.

Понякога говорите прекалено много. Споделяте всичко, което ви идва наум, а заради този навик околните ви възприемат като наивни и дори глуповати.

Научете се да мислите преди да говорите. Що се касае до връзките и отношенията с другите, човек трябва да се научи да мисли по-стратегически, за да се радва на добра социална оценка. В противен случай ще ви възприемат и третират като малко дете.

По материали от Yourtango

Изображение: Олег Шупляк

Коментирай