Свободно време

Вижте новия трейлър на „Mamma Mia! Отново заедно“

Още повече емоции и приключения в продължението на култовия мюзикъл

09.05.2018г. / 11 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: Форум Филм България

Снимка: Форум Филм България

Феновете на един от най-забележителните мюзикъли на десетилетието ще имат удоволствието да видят още от любопитните и шантави моменти в новия трейлър на продължението „Mamma Mia! Отново заедно“. Той ще бъде и последен преди премиерата на дългоочаквания филм, а акцентите в него за пореден път ще предизвикат любопитството на зрителите.
 
Приятелства, връзки от миналото и много други ситуации ще бъдат част от чисто човешката история, пречупена през оригиналната концепция на „Mamma Mia! Отново заедно“.

Лили Джеймс (звездата от „Пепеляшка“ и „Зад волана“) ще бъде в светлината на прожекторите като младата Дона, а Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и Колин Фърт отново ще радват киноманите с невероятното си присъствие.

В младите Роза и Таня ще се превъплътят Джесика Кинан Уин („Момичето от влака“) и Алекса Дейвис („A Brilliant Young Mind“), а в Сам, Били и Хари от 80-те – Джереми Ървайн („Боен Кон“), Джош Дилън („Съюзени“) и Хю Скинър („Kill Your Friends“). 

Появата на легендата Шер пък е кулминацията в слънчевия шедьовър на 2018 година.

Джуди Креймър и Гари Гьоцман са продуценти на „Mamma Mia! Отново заедно“, а сценарист и режисьор е Ол Паркър, който е и автор на идеята, наравно с Катрин Джонсън и Ричард Къртис. Останалите изпълнителни продуценти са Том Ханкс, Рита Уилсън, Филида Лойд, Ричард Къртис и Ники Кентиш Барнс.
 
Отплаваме към остров Калокаири с „Mamma Mia! Отново заедно“ само в кината от 20 юли.

<iframe width="550" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/nqtghuLTOI0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Коментирай