Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 май 2018

Добри резултати за Телците

14.05.2018г. / 13 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Интересна и динамична седмица ни очаква. Близнаците ще се радват на повишения, докато Скорпионите ще елиминират конкуренти. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Ще се чувствате като на състезание през тази седмица, с толкова много неща ще се наложи да се справите. На моменти може да ви се губи връзката между отделни елементи, но ще е за кратко и няма да е фатално.

Бързо ще възстановите привичното си равновесие и ритъм. Обстоятелствата ще ви подскажат, че трябва да промените подхода си към околните и да заемете медиаторска вместо нападателна функция. Ще стабилизирате професионалните си позиции, а не е изключено да получите и допълнителни приходи.

Телец

Ще стартирате седмицата на висока скорост и с добри резултати. Достатъчно сте организирани и нещата ще ви се получават без особени усилия. Поставете в ред документите и сметките си преди Уран да навлезе във вашия знак, за да не губите време след това. Красноречиви сте и убедителни.

Ще получите одобрение от събеседниците си и ще имате възможност да подобрите някои елементи от ежедневието си. На моменти напрежението ще се повишава, но за кратко. Ще получите очакваната финансова равностойност за работата си.

Любовен хороскоп за 14 – 20 май 2018

Близнаци

Напълно уверено можете да заложите на творческия си потенциал тази седмица. Всички спорове и разправии между околните ще минават някак си „покрай“ вас без въобще да привлекат вниманието ви. Не пренебрегвайте важността на документите, когато уговаряте условия по сделки.

Не се разсейвайте. Може да не получите повишение на заплатата, но ще получите някакви бонуси или привилегии, които ще ви зарадват. Търсете чуждо мнение и опит за въпроси, в които не сте сигурни. Ще ви подскажат правилната тактика.

Рак

Ще напреднете значително, ако действате самостоятелно. Не позволявайте на никого да се намесва в решенията и преките ви дейности, ако не сте убедени, че ще подобри резултатите ви. Не давайте пари назаем на хора, които не са ги връщали в уговорения срок.

Не правете услуги на такива, които винаги липсват като ги потърсите. Отстоявайте бизнес интересите си. Ще имате възможност да общувате с доста широк кръг хора. Разговорите с тях ще ви импулсират към по-смели планове.

Коментирай