Свободно време

Petya Alexa & Monty пеят срещу фалша в обществото

Проектът им подкрепиха Графа, Орлин Павлов, Диляна Попова, Тото

17.05.2018г. / 11 19ч.
Мария Дуковска
Петя Алекса.

Петя Алекса.

Срещу фалша в обществото се обяви родният дует Petya Alexa & Monty. Посланието е отправено в новия им музикален проект „Не слушай“, чиято премиера ги доказва като страхотен екип.

Изглежда опитът, който Petya Alexa е събрала в Холивуд, отлично се съчетава с опита на Monty като бивш член и продуцент на група Ice Cream. Стойностното парче получи подкрепа и от редица имена от родния шоубизнес, които изпращат свои видеа и стават част от кампанията с посланието „Не слушай какво говорят, гледай техните очи“.

Изпълнителите Графа, Орлин Павлов, Венци Венц, Тото, FO, моделът Диляна Попова, актьорите Александър Сано и Деси Бакърджиева, водещите Део и Павел Владимиров, синоптичката Натали Трифонова застанаха зад новия сингъл на Petya Alexa & Monty, който набира скорост в музикалните класации.

За Petya Alexa & Monty „Не слушай“ е втори сингъл след „Нека бъде лудница“ (2017), който продължава да се радва на интерес от страна на публиката. Този път атрактивните изпълнители залагат не толкова на комерсиално звучене, колкото на дълбок и искрен текст – нещо, което и двамата определят като риск.

Не знаехме какво да очакваме от толкова различна песен, но положителната реакция на феновете, както и огромната вълна от позитивни коментари ни накара да вярваме, че сме на прав път“, коментира проекта Monty. „Не слушай“ е по музика на Светлин Къслев, Петя Алекса и Монти, текстът е на Монти. Парчето е миксирано от Оllipop (Universal Music). Ивомир Пешев заснема видеото, като реализира идеите на двамата изпълнители.

„Този път залагаме на простичкото, не искахме да правим претенциозен клип. Песента е достатъчно емоционална и искрена и не смятахме, че има нужда от огньове и взривяващи се автомобили, както беше в „Нека бъде лудница“, разяснява синеоката красавица Петя Алекса.

С Монти вече мислят и за ново парче, с което да щурмуват летните си концертни изяви. Също така съвсем скоро ще видим Петя Алекса и Монти в зала 1 на НДК, като официални гости на 50-годишнината на НПМГ.

Вижте видеото:

<iframe width="550" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/cbcLotOL1ks" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Коментирай