Свободно време

Вижте какво се крие зад рождената ви дата

Каква личност сте според личното ви число?

03.01.2020г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рожденият ни ден е най-специалният ден в годината за всеки от нас. Знаете ли, че комбинацията от цифрите, които се съдържат във вашата рождена дата, разкрива вашите силни и слаби страни. За да разберете повече за себе си, най-напред трябва да изчислите личното си число.

Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. Сега съберете 2+4. Ще получите 6, което е и вашето лично число. След това вижте какво се крие зад него.

Лично число 1

Ако вашето лично число е 1, за вас може да се каже, че сте личност, която лесно ражда нови и оригинални идеи. Лесно се учите на дипломация, упорити сте и имате желание постоянно да придобивате нови знания. Друго, което ви отличава от останалите хора с различни лични числа е, че поемате инициатива, имате лидерски умения и се стремите да бъдете най-добри в това, което правите.

Съвет: Бъдете отворени и към чуждите идеи, защото сред тях може да срещнете и добри или дори по-добри от вашите.

Известни личности с лично число 1 – Том Ханкс, Робърт Редфорд, Нанси Рейгън, Ракел Уелч и други.

Личното число и парите

Лично число 2

Вие сте родени дипломати. Осъзнавате нуждите и настроенията на другите и често мислите първо за тях, а след това за себе си. Естествено аналитични и много интуитивни, определено не ви харесва да бъдете сами. Приятелствата са много важни за вас, но ако те по някакъв начин се окажат неподходящи, тогава бихте избрали да сте сами. Това се отнася и за любовните ви връзки. На моменти сте малко по-срамежливи, отколкото е необходимо.

Съвет: Добре е да повишите вашето самоуважение, самооценка и да изразявате свободно себе си. Също така се възползвайте от добрите възможности и не отлагайте нещата във времето.

Известни личности с лично число 2 – Бил Клинтън, Мадона, Томас Едисън, Волфганг Амадеус Моцарт. 

Лично число 3 

Ако вашето лично число е 3, вие сте идеалисти. Сред положителните качества на личността ви са креативност, социалност, безгрижни хора, които лесно очароват и държат на романтиката. За вас е важно другите да бъдат щастливи и полагате много усилия това да се случи.

Съвет: Тъй като често захващате няколко неща наведнъж, но рядко ги докарвате докрай, може би е добре да се фокусирате върху по-малко на брой цели и да ги следвате с постоянство. Също така се научете да гледате на света край вас от реалистична гледна точка.

Известни личности с лично число 3 – Мелани Грифит, Джоди Фостър.

Как да изчислите вашето лично число според фъншуй?

Лично число 4

Вие сте разумни и традиционалисти, предпочитате реда и рутината. Предприемате действия, само когато разберете добре какво се очаква да направите. Търпеливи сте, а по отношение на работата си сте упорити.

Съвет: Опитайте се да бъдете по-гъвкави за нещата от живота и релаксирайте по-често сред природата.

Известни личности с лично число 4 – Маргарет Тачър, Арнолд Шварценегер, Тина Търнър, Опра Уинфри.

Лично число 5

За вас може да се каже, че сте изследователи. Любопитството ви често ви кара да поемате рискове, но това се дължи и на факта, че не обичате да се движите в коловози и рутина. Учите се от всяка ситуация, а въпросите към другите никога не спират.

Съвет: Преди да действате или да направите заключения, уверете се, че имате достатъчно факти и информация налице.

Известни личности с лично число 5 – Ейбрахам Линкълн, Ван Гог.

Как да премахнете негативната енергия от дома?

Лично число 6 

За хората с лично число 6 може да се каже, че те трябва да се чувстват полезни, за да бъдат щастливи. Изграждането на здраво семейство е много важно за тях. Имат силно желание да се грижат за останалите. Харесват музиката, изкуството и са лоялни приятели.

Съвет: Трябва да се научат да правят разлика между това, което могат да променят и което не могат.

Известни личности с лично число 6 – Алберт Айнщайн, Джейн Сиймор.

Лично число 7

Вашето лично число е 7? Твърде много се съмнявате в думите и действията на другите и винаги проверявате за скрита информация. Емоциите ви рядко могат да повлияят на решенията, които взимате. Не излизате на бърз старт, а с бавно темпо и постоянство печелите състезанието. Обичате да задавате въпроси, но не и да бъдете разпитвани. С вас разговорите са вълнуващи и продължителни.

Съвет: Живеете във ваш собствен свят, а може би е добре от време на време да излизате от черупката си.

Известни личности с лично число 7 – Уилям Шекспир, Майкъл Джексън, принцеса Даяна.

Последната цифра от годината ви на раждане разкрива много за вас

Лично число 8

Хората с лично число 8 са добри професионалисти, решителни са и имат добра преценка. Плановете за живота им са велики, защото искат той да е максимално добър. Умеят да се грижат за останалите и да гледат на тях обективно.

Съвет: Трябва да се научат да споделят открито решенията си, да живеят според своите собствени потребности, а не според това, което другите искат.

Свързани статии

Известни личности с лично число 8 – Барбара Стрейзънд, Джордж Харисън, Джейн Фонда, Пабло Пикасо, Арета Франклин, Нострадамус.

Лично число 9

Толкова сте щедри и грижовни, че сте готови да дадете и последните си пари, за да помогнете на някого. Чаровни сте, което ви помага да създавате лесно приятелства. Често във вас се крие повече от една личност, вие сте като хамелеони.

Съвет: Радвате се на голям късмет, но вашите крайности в настроенията ви може да са причина за страданията ви. Ако искате да постигнете успехи, изградете стабилна основа, която и да ви вдъхновява.  

Известни личности с лично число 9 – Харисън Форд, Джими Картър, Елвис Пресли.

Коментирай