Свободно време

Седмичен хороскоп за 21 – 27 май 2018

Слънчева седмица за Близнаците

21.05.2018г. / 11 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамична, но приятна седмица. Ще има събития, които ще ни усмихнат, а и планетите ще помогнат за това. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката и вдъхновението ви вървят ръка за ръка и ще ви хрумнат какви ли не оригинални идеи. Действайте смело, не изпускайте възможността за известно време да се отървете от скуката. През тази седмица ще са успешни заниманията, свързани с получаване на нови знания и допълнителен опит. Социалните контакти ще са интензивни. Ако ви се иска бихте могли да си организирате и някакво туристическо приключение.

Има 4 типа хора, родени през май. Вие от кои сте?

Телец

Обичайните занимания няма да ви затруднят, а социалните контакти ще са интензивни. Ще се наслаждавате на доста разнообразни преживявания през тази седмица. Хората от обичайното ви обкръжение ще са дружелюбни и с удоволствие ще ви помагат.

Най-интензивни от всичко ще са любовните емоции. Въздържайте се от обещаващи флиртове, ако вече сте във връзка. Проявете предпазливост при спортни занимания или физическа работа. Съществуват предпоставки за травма.

Любовен хороскоп за 21 – 27 май 2018

Близнаци

На 21.05 около 6:00 ч. сутринта Слънцето ще навлезе във вашия знак. Дори само това условие е достатъчно, за да се сетите, че ще имате една прекрасна и безгрижна седмица. Ще разполагате с достатъчно време както за себе си, така и за приятелите, които от доста време не сте виждали, а все им обещавате.

Не се затваряйте у дома. Насрочвайте си срещи, посещавайте места, свързани с интелектуалните ви интереси, спортувайте. Ще се тонизирате и заредите с устойчиво добро настроение.

Какво очаква зодиите до края на 2018 година

Рак

Вниманието ви през тази седмица ще е насочено почти изцяло към работата. Ритъмът ще е равномерен и предсказуем: от работа – вкъщи и обратно. Хубаво е, че сте старателни, но не бъдете чак толкова изолирани.

Ще възстановите силите и работоспособността си много по-ефективно, ако от време на време излизате с приятели или се занимавате с предпочитания от вас спорт. Не пренебрегвайте интересите на близките си и любимия човек. Дайте предимство на реалните контакти пред виртуалните, ще ви окуражат.

Коментирай