Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018

Какво ви вещаят звездите за новата седмица

28.05.2018г. / 11 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамична, но приятна седмица. Ще има събития, които ще ни усмихнат, а и планетите ще помогнат за това. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще имате възможност да предложите новаторските си и нестандартни идеи. Не се опитвайте да контролирате всичко и всички, ориентирайте вниманието си предимно към собствените ангажименти. Проявете решителност в трудни моменти, бъдете честни и прями с партньорите си. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Отстоявайте онова, което ви е обещано, независимо че мнението ви може да се различава от това на по-високите нива в йерархията. Проявете инициатива в любовните отношения.

Телец

Приоритетни ще бъдат въпросите, свързани с финанси. Ще убедите шефа си или друг, от когото зависи реализацията на замислите ви, че си заслужава да бъде инвестирано в тях и е много възможно да стартирате нов дългосрочен проект, който ще донесе нелоши парични постъпления. Реагирайте гъвкаво и действайте бързо. Обсъждайте съмненията си в по-широка аудитория и се възползвайте от чуждия опит. Случайно запознанство може да се окаже начало на вълнуваща романтична връзка.

>> Любовен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018 <<

Близнаци

Убедителни сте и през тази седмица ще имате възможност да уговорите изгодни условия по бизнес-сделките си или да довършите спорни професионални дискусии. Лесно ще ви се получават дейности, изискващи сръчност или свързани с интериор и изкуство. Издирвайте и анализирайте максимално количество информация преди да предложите на обсъждане иновативните си хрумвания. Възможно е резултатите от работата ви да са свързани с допълнителни печалби, благодарение на които ще стабилизирате позициите и социалните си контакти.

Рак

В професионален план периодът ще е сравнително спокоен, но независимо от това свързан с известен напредък. Ще имате възможност да обсъдите идеите си и да ги съчетаете с предложения на колегите. Мисълта за нещо ново и по-различно ще ви ентусиазира, мотивира, въодушеви и ще подобрите отношенията си дори с хора, с които нямате много общи теми на разговор. Що се отнася до новите контакти следвайте интуицията си и не позволявайте да ви използват. Личните отношения ще са хармонични и няма да скучаете, но се дистанцирайте от хора, които се опитват да ви натоварват с проблемите си.

Лъв

Желателно е да имате ясна представа за задачите, с които предстои да се занимавате през тази седмица, но бъдете готови, че ще се наложи да променяте плановете си динамично. Ще реализирате замислите си, но по различно време и в различен порядък от този, който сте си създали, в което всъщност няма нищо фатално. Имайте предвид, че „промяна на плановете“ не означава отлагане на работата заради развлечения. Ще участвате в някаква публична инициатива, където ще срещнете хора с интересни възгледи и идеи, които бихте могли да адаптирате и приложите за своя сметка. Ще осигурите хармония в личните отношения, ако споделяте желанията си разбираемо.

>> Някои любопитни факти за зодиите <<

Дева

Ще се наложи да се занимаете с нещо ново и непознато, като при това ще се справите повече от добре. Старанието и всеотдайността ви няма да останат незабелязани, напротив, ще получите допълнителни финансови постъпления или подобряване на условията за работа по предпочитан от вас начин. Не позволявайте на никого да ви губи времето, защото скучае или има нужда от „душеприказчик“. Придържайте се към графика си винаги, когато е възможно. Организирайте си развлечения с любимите хора, не приемайте покани за срещи с непознати.

Везни

Събитията ще са динамични, ще имате възможност да докажете професионализма си и даже да придобиете известна популярност. По благоприятно стечение на обстоятелствата ще успеете да се помирите с някого, чиито възгледи не споделяте. Няма да промените принципите си, но ще изгладите конфликта. Често ще ви канят да участвате в разни развлекателни мероприятия и може да не ви остане време за домашните и битови задачи. Ако не можете да участвате в практическата им реализация не досаждайте на близките си с „полезни“ съвети. Ще си спестите нервни разправии.

Скорпион

Ориентирайте усилията си изцяло към собствените задължения, а чуждите се постарайте да игнорирате, защото иначе ще съжалявате както за загубеното си време, така и за проявеното старание. Не само няма да ви се отблагодарят, но може да ви намерят и пропуски, което съвсем ще ви ядоса. Стари приятели ще ви потърсят и ще ви предложат участие в някаква обща инициатива. Не отказвайте, но и не се натоварвайте с лидерски функции. Отстоявайте собствената си територия и интереси без да навлизате в чужди. Ако искате да запазите и даже да подобрите личните отношения не вярвайте на клюки.

>> Какво очаква зодиите до края на 2018 година <<

Стрелец

Ако до този момент не сте разбрали какво символизира изразът „да се обърне палачинката“, то през тази седмица ще ви стане ясно. Всичко, което ви е „удряло на греда“, с което не сте успели да се справите или сте се натъквали на нелогични затруднения изведнъж ще промени характеристиката си. Нещата ще се случват лесно и като че ли по някакъв естествен ред. Не само, че няма да ви е нужна помощ, напротив, вас ще ви търсят за съдействие и съвети. Едва ли нещо ще успее да помрачи доброто ви настроение, така че използвайте момента за уреждане на личните конфликти. Говорете за чувствата си открито и не давайте поводи за ревност.

Козирог

Каквото си наумите, това и ще направите. Всички задачи на работното място ще се окажат вписани в групата „важни“ и изведнъж колегите ще установят, че няма как да се справят без вещата ви намеса и споделен опит. Не се отказвайте от възможността да докажете възможностите си, а и да получите допълнителни приходи. Ще ви поканят да присъствате на различни професионални дискусии или публични събития. Възползвайте се, ще създадете полезни контакти, а и ще усвоите допълнителна информация, подпомагаща трудните решения. Поради прекалена заетост може да лишите близките от пълноценното си внимание, а те основателно да ви атакуват с недоволството си. Организирайте им някакво предпочитано развлечение, бързо ще забравят за какво са били сърдити.

Водолей

С професионален напредък и добри финансови постъпления ще запомните тази седмица. Ще се наложи да се справите с доста затруднения, но приятелите и колегите ще ви предложат безусловната си помощ. Контролирайте емоциите и действайте с равномерно темпо. Ще имате възможност да участвате в кратковременна форма за обучение, която не бива да пропускате. Ще е свързана с нови контакти, нови идеи и нови оригинални решения на стари проекти. Успехите ще се отразят положително на самочувствието ви, но ако се отнасяте към близките си високомерно ще ви се противопоставят. По-добре ги приобщете към своите интереси и изслушайте предложенията им. Ще се окажат полезни.

>> Вижте какво ви очаква според рождената дата >>

Риби

Личните предпочитания, мисли и интереси ще ви занимават много повече от професионалните задачи, конкуренцията и възможността да се издигнете в йерархията. През тази седмица ще сте много по-романтични, ефирни и вдъхновени, отколкото практични, логични и последователни. Намерете подходяща тактика на поведение, за да не предизвикате недоволство от страна на шефа и колегите. Не се занимавайте със сложни дейности. Проявете старание в изпълнението на ежедневните си задачи, където възможността за грешка е минимална. Личните отношения ще са спокойни, ако не „превръщате мухата в слон“ и не спорите за дреболии.

Коментирай