Свободно време

Емилия за Феди Башур: Отиде си едно прекрасно дете!

Певицата сподели емоционално послание в социалните мрежи

28.05.2018г. / 13 31ч.
Аз жената
Снимка: Instagram/Emilia

Снимка: Instagram/Emilia

Няколко дни след тежката автомобилна катастрофа на магистрала „Тракия“, в която пострадаха фолкпевицата Емилия, годеникът ѝ Жорж Башур и синът му Феди, Емилия публикува емоционално послание в профила си в Instagram.

В следствие на тежкия пътен инцидент и травмите 19-годишният Феди Башур почина вчера в болница „Света Анна“. Младото момче, което е шофирало, бе с много тежка черепно-мозъчна травма и въпреки усилията на лекарите, не успя да се пребори и си отиде.

Очевидно разстроена от всички писания в медиите и социалните мрежи по адрес на Феди Башур и трагичния инцидент, Емилия изпрати послание до всички свои приятели и почитатели. Вижте какво написа тя:

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа....

В Библията пише: „Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!“ Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим... Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го... и ние ще продължим... Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!“

* Публикуваме текста от профила на Емилия без редакции.


Коментирай