Свободно време

Юли Тонкин: Трябва да обичаш себе си

Каква е тайната на успеха

31.05.2018г. / 15 38ч.
Михаела Лазарова
Юли Тонкин: Трябва да обичаш себе си

Всеки от нас иска да бъде успешен, да печели много пари, да кара скъпи коли. Много от нас полагат усилия, но често допускаме грешки в избора и собствените си решения. Как да си успешен, без значение с какво се занимаваш – новата книга на мотиватора Юли Тонкин „проДАВАЙ“ разкрива тайните. Защо някои са успешни, а други не – отговорите в предаването „Околосветско“ по Bulgaria ON AIR. 

„Животът ни се променя в рамките на една секунда. Секундата, в която вземаме решението да променим себе си, живота си. Въпросът е, че много хора протакат и отлагат това решение във времето с дни, години, десетилетия...“, коментира Юли Тонкин.

Успехът е относително понятие, което е строго индивидуално за всеки един човек. За един това може да е започването на нова работа, покупката на мечтаната кола, а за друг новата прическа. Често обаче ние самите сме твърде критични към себе си и не сме доволни дори при малките победи в живота си.

„Въпросът е как да станем успешни според собствените си критерии. Първата стъпка е да повярваме в себе си. След това вече няма лесна формула, няма универсална рецепта. Има яко бачкане, постоянство, усърдие.“, сподели мотиваторът.

Какво е посланието в новата книга „проДАВАЙ“ и защо е важно първо да дадеш на себе си, преди да вземеш?

„Трябва да обичаш себе си, да вярваш, че си достоен. Няма как да дадеш, ако нямаш. Първо трябва да напълним собствения си резервоар, за да даваме от себе си на останалите.“, коментира Юли Тонкин.

Коментирай