Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2018

Напрежение за Лъвовете

01.06.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Добре дошъл, юни! В началото на всеки месец споделяме с вас астрологичната прогноза на Петя Георгиева. Ето какво показва звездната карта за зодиите.

Овен

Девизът ви през този месец ще е единствен: работа, работа и пак работа. Силите ви са достатъчно, ентусиазмът – също, така че очаквайте напредък в бизнеса и професионалната йерархия. Ще „чупите“ преградите буквално като клечки за зъби.

Успехите ще ви мотивират. Най-трудната ви задача ще е да контролирате стремителността си и да проявите сдържаност в сложни моменти. За съжаление, няма да ви стигне времето за реализация на всички интересни замисли, но не е лошо да ги запишете някъде. Следващото ви връщане към тях ще се окаже печеливша стратегия.

Телец

Време е за промяна на старите схеми и оформяне на нови концепции. Ще имате възможност да разширите контактите и влиянието си, но за да стабилизирате постигнатото е желателно да повишите и познанията си. Не всичко ще се получава толкова лесно, колкото ви се иска, на моменти може малко и да се поозорите, но пък финансовият резултат ще покаже, че е имало защо.

Не бързайте с глобалните промени, за които ви е необходима повече подготовка и време за обмисляне на ефекта. И не забравяйте, новото невинаги е добре забравеното старо и невинаги е по-добро от старото.

Любовен хороскоп за юни 2018

Близнаци

Периодът ще е наситен със събития, понякога твърде динамични и твърде противоречиви. Някои стари проекти ще придобият актуалност. Някои ваши идеи ще се нуждаят от допълнителен анализ и преценка на приложимостта. Част от задачите ще трябва да бъдат отложени и може да претърпите финансови загуби.

Не си поставяйте твърде много, твърде различни и твърде амбициозни цели. Невъзможността да ги реализирате изцяло ще се отрази негативно на настроението ви. Енергетиката ви е стабилна, но организацията ви е слаба. Ако овладеете собствения си хаос ще сте в позиция да управлявате процесите.

Рак

Периодът ще започне сравнително спокойно, няма да имате сериозни затруднения и ще изпаднете в обичайното си състояние на самодостатъчност. Постепенно обаче, „краските ще се сгъстяват“ и вместо да се паникьосвате е желателно да приемете помощта, която ви се предлага.

Не възприемайте необходимостта от общуване като слабост, а като нещо нужно за всяко нормално човешко същество. Екипната работа ще се отрази положително на енергетиката ви, за разлика от изолацията, която ще ви изпълни с измислени страхове и неоснователни съмнения.

Коментирай