Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2018

Напрежение за Лъвовете

01.06.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Особено важно за вас през този месец е да формулирате правилно целите си и да се преборите със собствените недостатъци. Няма идеални хора, но помислете какво ви пречи, спомнете си критиките или препоръките на близките. Комбинацията от правилен начин на мислене и правилно разпределение на ресурсите ще ви даде изключително добри възможности.

В състояние сте да реализирате съществени промени както в личен, така и в професионален план, стига да базирате решенията си на обективни факти. Разликата между планове, идеи и желания е в нивото на обезпеченост. Формулирайте желанията си, обмисляйте задълбочено идеите и едва тогава правете планове. Няма начин да не ви се получат.

Козирог

Принципно сте спокойни и уравновесени, но през този месец неведнъж ще попадате във водовъртежа на емоциите. Събитията ще са динамични и на моменти напрежението ще достига до критичната си точка. Следвайте няколко прости правила, ако искате да реализирате замислите си.

Не рискувайте, ако не сте сигурни в крайния резултат или ако трябва да разчитате на някого. Залагайте на собствения си опит и знания, а не на чужди препоръки. Бъдете предпазливи спрямо новите си делови партньори, може да ви подведат, особено ако са задгранични. И накрая, но не на последно място, не забравяйте, че работи добре онзи, който почива добре. Отделяйте време за развлечения и лични интереси.

Каква е кармата ви?

Водолей

Неведнъж през този месец ще бъдете изправени пред труден избор: дали да насочите енергията си към колективна работа и да общувате интензивно с риск да се разочаровате от съекипниците си или да се уедините и да се занимаете със самоусъвършенстването си. В първия случай ще имате възможност да реализирате интересни идеи и дори да получите допълнителни приходи, но с цената на някои негативни въздействия върху психиката ви.

Във втория ще можете да стабилизирате духовното си състояние, да усвоите нови знания, дори да се погрижите за външния си вид, но за известно време ще останете встрани от актуалните събития. Разчитайте на интуицията си, няма да ви подведе.

Риби

Впечатлителни сте и едновременно с това доста критични. През този месец много по-често ще забелязвате грешките, които допускат хората от обичайното ви обкръжение, отколкото полезните им постъпки. Подобно „черногледство“ не е типично за вас, но ето, че се случва. Интересното в цялата работа е, че критиките ви ще бъдат възприемани добронамерено и на всичкото отгоре събеседниците ви ще се вслушват в тях.

Е, естествено, че няма как да промените целия свят, но и няколко стъпки към по-добро все са нещо. Опитайте се освен критични понякога да сте и самокритични, за да избегнете острите нападки, които някой недоволен може да ви отправи. Избягвайте проявите на самонадеяност.

Коментирай