Свободно време

Любими модни марки посрещат туристите в Роял Бийч Мол в Слънчев бряг

За поредна година привържениците на шопинг културата могат да открият любимите си брандове

01.06.2018г. / 13 32ч.
Михаела Лазарова
Любими модни марки посрещат туристите в Роял Бийч Мол в Слънчев бряг

Роял Бийч Мол – горещата модна дестинация на българското Черноморие, отвори врати, за да посрещне туристите с над 300 популярни марки. Така за поредна година привържениците на шопинг културата могат да открият любимите си брандове, дори по време на своята лятна почивка.
 
Търговският комплекс привлича клиенти с едни от най-популярните марки, сред които GEOX, Altinbas, Original Marines, U.S. Polo Assn., DJOFRA, Marani, Za-Za Underwear, LIU.JO, Multi Brand VIP Store с брандовете Versace Jeans, Love Moschino, KENZO и Fracomina.

В Роял Бийч Мол ще откриете магазини на Moda Italia by Calientе, Conté, Lucy Fashion и Bos Fashion, Paula Venti и Samsonite & Petek 1855. С актуални колекции спортни облекла можете да се сдобиете в магазините на Rozini Sportswеar, Sportal M & Bogner, O`Neill и Flair. Пълна гама от козметични продукти и парфюми ще намерите в Rosa Impex, Refan, Bioluxe и Paradox.

Роял Бийч Мол е част от луксозния петзвезден хотел Barcelò Royal Beach, собственост на Галакси Инвестмънт Груп. Разположен в центъра на Слънчев бряг, откритият търговски център е организиран така, че да посрещне нуждите на всеки клиент и да покрие всички аспекти на доброто прекарване.

Той включва магазини, тематични заведения за хранене, аптека, детски развлекателен комплекс и спа център.

Търговският комплекс ще работи през летните месеци от 10:00 до 23.00 часа.

Коментирай
Здраве и красота