Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 – 10 юни 2018

Хубава седмица за Близнаците

04.06.2018г. / 10 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица Слънцето ще повлияе на нашите емоции, но ще допринесе и за положителните събития в живота ни. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна и сте в състояние да работите последователно с умерен ритъм. Избягвайте хаотичните действия и прибързани решения, постарайте се да общувате равнопоставено, без излишни претенции спрямо събеседниците си и ще научите от тях полезна информация.

Съчетавайте умствената работа с физическа активност. Физическите натоварвания ще ви помогнат да стабилизирате психиката си и да овладеете емоциите. Едва ли ще се наложи да се справяте с големи затруднения, което пък е гаранция за добро настроение. Романтичните преживявания зависят изцяло от въображението ви.

Телец

Психическото и физическото ви състояние са в хармония. През тази седмица усетът ви към красивото, поетичното, естетичното ще е изключително силен и изтънчен. Ще се справите с всичко, което сте си набелязали, дори ще можете да вършите няколко неща едновременно. Полезното и приятното ще вървят „ръка за ръка“.

Резултатната работа ще е свързана с допълнителни финанси. Тях пък ще можете да похарчите за развлечения, които преди време не бихте си позволили. Дайте възможност на партньора да прояви инициатива при уреждане на лични въпроси. Ще се отрази благоприятно на връзката ви.

Любовен хороскоп за 4 – 10 юни 2018

Близнаци

Да не забравяме, че не само Слънцето, но и Меркурий е във вашия знак и те постепенно се приближават един към друг. Съединението им ще се отрази положително на вашата комуникативност. Не, че ви е трудно да общувате, просто ще станете по-убедителни, по-решителни и по-ефективни.

Заемете се с важните задачи и с тези, които до момента са ви затруднявали. Ще ви хрумнат оригинални начини за преодоляване на препятствията или пък ще попаднете на подходящите хора в подходящия момент и ще успеете да стигнете до правилния резултат.

Рак

Слънцето бавно, но сигурно се придвижва към вашия знак и ще стимулира умерено енергетиката ви. Съвсем естествено е да се отрази и върху емоционалния фон. Настроението ви ще е променливо, по-често меланхолично. Рутинните задачи няма да ви затруднят, но спрямо новите идеи, независимо от източника им, ще реагирате с известна доза консерватизъм.

Избягвайте проявите на агресия, не всичко, което не разбирате е погрешно. Поддържайте спокойна обстановка около себе си и бъдете откровени с любимия човек. Ако споделите с него/нея фобиите и комплексите си със сигурност ще ви помогне да ги преодолеете.

Коментирай