Свободно време

4 зодии ще се радват на късмет в любовта през юни

Вижте дали вашата е сред тях

14.06.2018г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лято, любовни емоции... Юни е един от месеците на ваканциите, вълнуващите срещи, любовните флиртове. Без значение дали имаме връзка или търсим нов партньор, искаме той да ни донесе още повече романтични емоции. Според звездната карта, през този месец на повече късмет в любовта ще се радват 4 зодии. Вижте дали вашата е сред тях.

Зодия Близнаци

Много неща ще се случват през този месец за вас, Близнаци, особено ако рожденият ви ден е през юни. Дните ще са вълнуващи, а ако напоследък сте били стресирани, нещата ще се променят. Очаква ви късмет, особено що се отнася до вашия любовен живот. Важно е да се отбележи, че любовните взаимоотношения ще бъдат краткосрочни. Така че внимавайте как се впускате в тях.

25 ценни съвета за брака от нашите баби

Зодия Скорпион 

Лесно ще се случват нещата през юни за родените под знака на тази зодия. Ръцете ви ще са пълни, а по отношение на любовта, определено ще има за какво да се радвате. Шанс за нова и повече любов? Ако вече се намирате във връзка, тогава трябва да обмислите преминаването на следващото ниво с партньора си.

Времето е подходящо за планове и късметът ще бъде на ваша страна. Положителни вибрации може да очакват и необвързаните.

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Зодия Водолей 

През юни по отношение на любовта, може да се почувствате леко объркани. В този месец е важно да отделите време, в което да си изясните какво точно търсите в любовен план. Ще имате много възможности да преследвате любовта, но няма да имате успех, освен ако знаете какво точно искате.

Свързани статии

Късметът ще е на страната на тези Водолеи, които са готови да променят живота си в положителна посока за повече споделена любов.

Зодия Риби 

Бъдете уверени, уважаеми Риби. С лекота ще привличате вниманието на противоположния пол и няма да ви липсват ухажори. Въпреки това е важно да проявите повече наблюдателност. Проявете разум и не бързайте с избора си в любовта. Положителните емоции може да ви заслепят и подведат, когато избирате половинка.

 

Коментирай