Свободно време

Любовен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Любовно объркване

18.06.2018г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица ще се чувстваме по-объркани по отношение на любовта и за това ще допринесе ретроградният Нептун. За много представители на зодията ще настъпи момент на прояснение, ново усещане за любовта. От друга страна, Марс и Венера ще ни разгорещят в спалнята. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

За Овните няма да липсват любовни искри, но те ще са съпроводени и с някои разочарования. Без значение до каква степен се опитвате да се свържете с любимия човек, изглежда, че един от вас има планове, в които не влиза другият. Друга възможност е, че въпреки желанието ви за интимни ласки, може и в спалнята да се разминавате.

Ако сте необвързани и срещнете нова личност, може да се почувствате така, сякаш липсва химията помежду ви, което може да бъде доста разочароващо.

Телец

Тази седмица ще можете да използвате своите умения по най-добрия начин, за да получите това, което желаете в любовта. Разговорите с половинката ще вървят гладко и може би ще споделите, че се нуждаете от повече свобода. Свободата да изразявате своята индивидуалност, повече пространство във връзката. Хубавото е, че с партньора ще постигнете съгласие.

Какво значат секс сънищата ни според психолози

Близнаци

Ако смятате, че партньорът ви не ви оценява, нищо няма да ви накара да си замълчите. Той или тя дори може да ви накара да се почувствате така, сякаш има други приоритети, отколкото това да се чувствате обичани. Друга възможност е ако имате деца да не постигнете съгласие по отношение на тяхното възпитание.  

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Рак

Дали не сте били манипулирани в любовта, уважаеми Раци? Може би половинката ви се е съгласявала с много неща, за да запази мира във връзката ви. Когато осъзнаете това, може да се създаде климат за нови спорове помежду ви. Не пренебрегвайте червените флагчета и се опитайте да разрешите проблемите с добра комуникация.

Коментирай
Свободно време