Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Изненади за Лъвовете

18.06.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаквани една интересна и динамична седмица. Повече вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Пазете си силите и се грижете за собствените си удобства. Поведението на околните на моменти сериозно ще ви „изважда извън релси“. Постарайте се да не реагирате. Не давайте съвети на приятелите, така или иначе няма да ги изпълнят.

Отделяйте повече време за спортни и интелектуални занимания. Предстоят доста срещи, а от вас зависи да реализирате кратко пътуване или да го отложите за по-нататък. Наблюдавайте поведението на партньорите си, някой упорито се опитва да привлече вниманието и да спечели благоразположението ви.

Телец

Представителите на вашия знак принципно не обичат да бързат, но през тази седмица събитията ще се подреждат така, че непрекъснато ще сте „на горещия стол“. На работното място важните решения ще са свързани с вашето мнение.

На партитата с приятели настроението ще ескалира благодарение на вашето чувство за хумор. Не е изключено да участвате и в някакво спортно състезание, но бъдете внимателни, от прекалено старание да не си причините травма. Любовните емоции ще са сравнително спокойни, но за сметка на това перманентни.

Любовен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Близнаци

Още няколко дни Слънцето ще е във вашия знак, а присъствието му там ще ви осигури стабилна енергетика и прилив на сили. Текущите задължения ще са в рамките на обичайното. През тази седмица е подходящо да отделите време за справяне с битови задачи, леки ремонти, организация на интериора.

Ако сте набелязали покупки, свързани с тези занимания, то ще намерите каквото търсите и ще сте доволни от резултата. Предстоят и кратки пътувания с развлекателна цел, където ще се запознаете с интересни хора. Вие обичате да общувате, но не давайте поводи за ревност на любимия човек.

Рак

В края на седмицата Слънцето ще навлезе във вашия знак и присъствието му там ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще станете много по-решителни, целенасочени и магнетични. Ще комбинирате успешно текущата работа с новите си интереси, ще разполагате с достатъчно време за развлечения.

Приятелите няма да ви оставят на спокойствие, активно ще търсят компанията ви. Любовните емоции ще са интензивни и страстни. Наслаждавайте се на развлеченията и не си разваляйте настроението заради дреболии.

Коментирай