Свободно време

Брад Пит празнува Деня на бащата с децата си в Лондон

След като съдът му разреши да прекарва повече време със семейството си

18.06.2018г. / 09 27ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По случай Деня на бащата Брад Пит може да се похвали, че най-скъпите му хора бяха до него в този специален миг. Актьорът отбеляза празника в компанията на децата си, след като през миналата седмица получи зелена светлина от съдията по бракоразводното му дело с Анджелина Джоли да прекарва повече време с тях.

Актрисата в момента се намира в Лондон с децата си, тъй като там е снимачната площадка на „Maleficient“ 2. Именно в английската столица е и Пит, който бе забелязан миналата сряда да кара колело в близост до хотела, в който е отседнал, само на няколко километра от къщата на Джоли и децата.

Припомняме ви, че през миналата седмица съдията по бракоразводното дело на звездите разпореди на Джоли да допусне Пит да участва в живота на децата и да прекарва повече време с тях. Ако това не се случи, актрисата рискува да загуби попечителството над децата.

В становището на съдията се споменава, че е в ущърб на децата да нямат пълноценна връзка с баща си и затова към решението на съда е приложен и детайлен график, който да разпредели тяхното време, което да прекарват с Джоли и Пит.

Единствено Мадокс е изключен от този график, тъй като той е на 16 години и според съда е достатъчно голям, за да реши колко време иска да прекарва с баща си.

Коментирай