Свободно време

Любовен хороскоп за 25 юни – 1 юли 2018

Забавяне в любовта

25.06.2018г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Този вторник Марс ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на взаимоотношенията. Това може да доведе до определени ситуации, които да ви накарат да се откажете от връзката си. Не се отказвайте още един от друг.

Вместо това, използвайте следващите няколко месеца, за да определите дали вие двамата наистина искате да направите така, че нещата помежду ви да се подобрят. Фокусирайте се върху намерението.

Дева

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на любовта и е твърде вероятно да ви накара да се почувствате ограничени по някакъв начин. Дори и да сте влюбени в някого, възможно е да усещате връзката ви повече като отговорност и задължения, отколкото като радост и удоволствие. Не забравяйте, че успешните взаимоотношения са баланс между всички тези неща.

Без ангажираност няма да има трайност. Без забавление няма романтика. Вместо да се фокусирате върху това, което ви липсва в любовния живот, помислете как да получите повече от това, което искате.

Тайни, които да не споделяте с партньора си

Везни

Уважаеми Везни, сега не е моментът за започване на нова сексуална връзка. Всъщност, ако сега сте започнали да се срещате с някого, забавете сексуалното си желание. Може да звучи като негативна новина, но Вселената има други планове за вас сега.

Марс ще заеме ретроградна позиция във вашия любовен сектор. Ако по това време започнете нови сексуални взаимоотношения, вероятно ще се почувствате разочаровани. Може да изглеждате като две парченца, които просто не си пасват. В същото време, бивш любовник може да напомни за себе си. Очаквайте любовни искри.

Скорпион

Дисхармонията между вас и партньора ви може да ви накара да се откажете от връзката си. Възможно е да се почувствате изтощени по някакъв начин, да се намирате в някаква безизходица свързана със семейна драма. Някои от вас може да стигнат и до решението да заживеете поотделно, за да премислят добре нещата.

Коментирай