Свободно време

Любовен хороскоп за 25 юни – 1 юли 2018

Забавяне в любовта

25.06.2018г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Марс, владетелят на вашия истински любовен сектор, сега се намира в комуникационния ви сектор. До 27 август ще имате възможност да разговаряте с любовника си за ситуации в романтичния ви живот, които преди са били неразрешени. Може би ще се откажете от вашата отбранителна позиция, която сте имали още от миналото и ще постигнете напредък във вашата връзка.

Каква е тайната на щастливия брак според мъжете?

Козирог

През тази седмица ще бъдете по-емоционални, което ще ви накара да споделяте повече с половинката, особено минали спомени, някаква лична история, които са изключително сантиментални за вас. Тъй като може да се окажете в миналото повече от обичайното, едва ли ще постигнете някакъв напредък във връзката ви.

Необвързаните Козирози ще си направят една равносметка за това, което искат и това, от което не се нуждаят, въз основа на това, как предишните им връзки са ги накарали да се почувстват. 

Свързани статии

Водолей

През тази седмица Марс ще заеме ретроградна позиция. Докато се опитвате да се приспособите към промените, сякаш ще се почувствате по-уморени от обичайното. Дайте си почивка, споделете с половинката си как се чувствате, за да може да ви окаже своята подкрепа. Това е вашето време да се научите как да давате по-малко и да получавате повече.

Риби

Емоционална ще бъде седмицата за някои обвързани представители на зодията. Чувствате ли се ограничени по някакъв начин с половинката ви във връзката? Вместо да си дадете необходимата свобода, ще предприемете действия, с надеждата единият от вас да не напусне другия. Този подход няма да работи. Вие също имате нужда от малко бягство, малко време за себе си.

Коментирай
Свободно време