Свободно време

Томас Маркъл: Меган плака, когато й казах, че не мога да я придружа до олтара

Бащата на Меган Маркъл издаде, че тя и принц Хари са приели много емоционално отказа му

18.06.2018г. / 17 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Месец след кралската сватба, която свърза съдбите на принц Хари и Меган Маркъл, бащата на булката – Томас Маркъл проговори за своя отказ да присъства на събитието на годината. Припомняме ви, че неговото отсъствие се наложи в следствие на тежкото му здравословно състояние. Това бе причината Томас Маркъл да не придружи дъщеря си до олтара, където да я предаде на нейния любим Хари. Заради неговото отсъствие Меган Маркъл помоли принц Чарлс да е този, който ще я отведе до олтара.

В интервю за предаването „Добро утро, Британия“ рано тази сутрин, Томас Маркъл издаде, че когато е съобщил неприятната новина на Меган и принц Хари, двамата са я приели много емоционално.

„Те бяха разочаровани. Меган се разплака, сигурен съм – разплака се, и двамата ми казаха „Грижи се за себе си, притесняваме се за теб.“ Те казаха важни думи, за да се почувствам по-добре“, споделя Маркъл.

Бащата на Меган Маркъл допълва пред екипа на предаването, че през май месец е претърпял тежка сърдечна операция, заради която не е успял да присъства на сватбата на дъщеря си.

>> Как принц Хари почете паметта на Даяна на сватбата си <<

Коментирай