Свободно време

VS LIFE 5 Family – танцов спектакъл, посветен на семейството

Може да гледате танцовото представление на 23 юни в Младежки театър "Николай Бинев“

22.06.2018г. / 15 14ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Спектакълът VS LIFE 5 може да гледате в Младежки театър „Николай Бинев“ на 23 юни 2018 г. Поради големия интерес, ще има две изпълнения – от 17:00 и 19:30 часа.

На сцената участват над 150 танцьори на възраст между 6 и 35 години.

Самият спектакъл, който е традиция на VS DANCE, носи името VS LIFE 5, а темата тази година е семейството (цялото име е VS LIFE 5 – FAMILY).

Както знаете, семейната среда е много важна. Благодарение на нея даваме една по-добра алтернатива на младия човек. Семейство означава не само роднинска връзка, това е ценностна система, среда на подкрепа, разбирателство, любов и съжителство. В човешкия род има много социални групи, които имат нужда от семейство. С този спектакъл се засягат някои от най-актуалните проблеми свързани с различните социални групи. Самият спектакъл ще бъде разделен на 8 блока по 10 до 15 минути, а всеки блок ще разказва различна история. Билетите са на цена от 15лв. Могат да бъдат закупени от рецепцията на Студио VS DANCE.

Специален гост ще бъде NDOE, а приятелите на VS DANCE от CAST Folio ще имат грижата за декора и видео заснемането на събитието. Директор на спектакъла е Виктория Димитрова – Goldy. „Като по традиция ще дам една пълна танцова стипендия от нашата стипендиантска програма VS Academy за новия танцов сезон на най-изявения ученик. В подготовката на спектакъла ще се включат 15 хореографи, като всеки от тях ще представи дейността във VS DANCE и своето собствено творчество.“

Коментирай