Свободно време

Месечен хороскоп за юли 2018

Любовни емоции за Лъвовете

04.07.2018г. / 15 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Посрещаме юли с малко повече слънце. Вълнуваме се какво ще ни донесе новият месец. Споделяме астрологичната прогноза на Петя Георгиева за юли 2018.

Овен

Цялостната ситуация през месеца е благоприятна и ще ви направи още по-решителни и самоуверени. Изграждате смели планове, но за реализацията им трябва да си осигурите и сътрудничество. Точно тази необходимост ще ви помогне да разберете кой е на ваша страна и кой е готов да ви „подлее вода“.

В професионален план ще имате възможност да направите някои промени, но без да рискувате и без да обсъждате успехите си. Личните и любовни отношения ще са свежи и зареждащи. Вероятността за нова връзка не е за пренебрегване.

Телец

Много хора ще се нуждаят и ще търсят присъствието ви през този месец. Един за компания, друг за съвет, трети за нещо друго. Бъдете предпазливи, не се раздавайте „изцяло“, защото не всички ще са толкова чистосърдечни, колкото вие. Преценявайте с кого можете да обсъждате авангардните си хрумвания и от кого да се дистанцирате. Не се очертава да получите допълнителни приходи, но ако управлявате парите си разумно няма да се налага да се лишавате от обичайните неща.

В професионалната сфера ще напреднете благодарение на нечия помощ. Ще стабилизирате отношенията с партньора, ако заедно формулирате общите цели и си осигурите лично време. Ще скъсите разстоянието с личност, която от доста време привлича вниманието ви.

Любовен хороскоп за юли 2018

Близнаци

Поставяте си доста амбициозни цели и това ще ви направи доста по-критични и самокритични. Ще виждате както своите, така и чуждите грешки по-бързо и по-отчетливо. Съсредоточете се предимно към своите, коригирайте ги своевременно, а към чуждите бъдете по-толерантни и се въздържайте от остри критики.

Импулсивните действия и изказвания може да дистанцират от вас както колегите, така и приятелите и изведнъж да се окажете в изолация и лишени от актуална информация. Тази обстановка няма да ви допадне, така че бъдете благосклонни. Професионалният напредък ще е естествен резултат от проявеното трудолюбие. Романтичните и любовни отношения ще са подчинени изцяло на волята ви.

Рак

Ще изненадате близките си с непривично поведение и екстравагантни идеи през този месец. Тонусът ви е стабилен и можете ясно да формулирате желанията си. Не отказвайте на предложения за пътуване, та дори да са извън страната. Не отказвайте и на покани за участие в нови проекти.

Благодарение на вас целият екип ще стигне до нестандартно, но оригинално решение и след прилагането му ще получите очакваните приходи. Налице са предпоставки за професионален напредък. Любовните отношения няма да са най-предпочитаната от вас тема през този месец. Ще се чувствате много по-комфортно в голяма, отколкото в камерна компания. Все пак не лишавайте любимия човек изцяло от вниманието си, нищо не ви пречи да „поддържате огъня“.

Коментирай