Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Близнаците да си почиват достатъчно

09.07.2018г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обстановката на работното място ще е малко хаотична. Непрекъснато ще се случва нещо, което ще ви принуждава да променяте първоначалния си график. Част от задачите ще са неотложни и в такива моменти е желателно да потърсите още едно мнение, да се допитате до някого, който знае и може повече от вас. Ще ви подскаже подходящо решение, с което ще си спестите време и усилия. Преценявайте на кого се доверявате. Не всички колеги гледат на вас с добро око и може да ви спретнат интрига. Среща със стари приятели ще освежи ежедневието ви.

Дева

Ще си осигурите повече време за развлечения и ще се справите много по-бързо и леко със служебните задачи, ако обсъждате затрудненията и съмненията си. Откровеното ви и чистосърдечно отношение ще предразположи колегите и те с удоволствие ще ви съдействат. Ще установите, че с част от тях имате много повече общи теми за разговор, отколкото сте предполагали и че не е лоша идея да ги опознаете по-задълбочено.

Ще ви хрумне как да довършите изостанал проект, а резултатът ще ви изпълни с ентусиазъм. Използвайте свободното време наистина за почивка и срещи с приятели, а не за битови и домакински задължения.

Везни

Част от заниманията ще са изтощителни и ще се отразят негативно на самочувствието ви. Ще ви е нужно съдействие и то за по-дълъг период от време. Помислете за старите приятели. На кого можете да разчитате и кой би ви помогнал да подобрите професионалния си и социален статус. Наблюдавайте поведението на колегите и не им позволявайте да ви пречат. Не е изключено някой много по-мързелив или неопитен да се опита да ви „подлива вода“. Реагирайте светкавично, за да стабилизирате позициите си.

Месечен хороскоп за юли 2018

Скорпион

Личните отношения ще ви занимават много повече от професионалните задачи. Някой, на когото разчитате изведнъж ще „обърне палачинката“ и ще се дистанцира без видима причина. Усещането за неизвестност ще ви подейства изнервящо. Не е изключено да прекратите връзка, която ви отнема прекалено много време и сили.

Ситуацията на работното място ще е предвидима. Участието ви в различни мероприятия ще бъде забелязано и високо оценено. Освен деловите ще има и неформални контакти в развлекателна обстановка, където ще създадете полезни връзки.

Коментирай