Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Близнаците да си почиват достатъчно

09.07.2018г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои една интересна и динамична седмица. Какво ви очаква според зодията? Разберете от седмичния ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Професионалните задачи ще са сложни и ще изискват висока доза концентрация и самостоятелност. Не ги обсъждайте с колеги, които нямат пряка връзка с тях. Обърнете внимание на финансите си, може да откриете някакво несъответствие. За новите делови контакти разчитайте на интуицията си и не се доверявайте на всеки, който се държи дружелюбно.

Телец

Тонусът ви е устойчив, общителни сте и в състояние да отхвърлите огромно количество работа. Предстои един благоприятен период, изпълнен с много развлечения. Непрекъснато ще получавате покани от приятели и дори съвсем обикновени познати за участие в партита, пътешествия, разходки сред природата. Забавлявайте се, но не и за сметка на професионалните задължения. Не отказвайте, ако ви предложат участие в краткосрочна форма на обучение.

Любовен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Близнаци

Енергетиката ви като цяло е стабилна, а присъщото ви любопитство ще ви подтиква към експерименти. Не е изключено да ви хрумне оригинална идея по проект, който от доста време чака решение. Споделете я, убедителни сте и организирайте реализацията ѝ самостоятелно. Не пропускайте възможността да покажете най-доброто от себе си.

Контролирайте порива да сте навсякъде и с всички, което обикновено правите за сметка на съня си и се изтощавате. Осигурявайте си достатъчно почивка, ако искате да постигнете набелязаните цели.

Рак

Когато сте в добро настроение всичко ви се получава с по-малко усилия, а през тази седмица ще има достатъчно причини, които да поддържат доброто ви настроение. Обърнете гръб на миналото и гледайте напред. Някой ще ви благодари за получена помощ. Ще изгладите стар конфликт. Ще ви възложат задача с добър финансов потенциал, което пък ще ви зареди със самоувереност. Даже хора, които не са ви особено симпатични ще се стремят да получат благоразположението ви. Забавлявайте се.

Коментирай