Свободно време

13 юли: Новолуние в Рак – Какво ни очаква според зодията

Новолунията са известни като периоди на начало

13.07.2018г. / 17 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 13 юли предстои едно важно космическо събитие – новолуние в знака на зодия Рак. Въздействието на тази фаза на Луната може да ви направи по-чувствителни. Повече от всякога трябва да проявите емоционална интелигентност. На духовно ниво Новолунието в Рак отваря нови врати за нас.

Това космическо събитие може да ви донесе по-осезаемо чувство за осъзнаване на емоционалната вибрация на любовта и връзката ви, ако се намирате в такава. Това е чудесно време да получим духовно напътствие. Новолунията са известни като периоди на начало, тогава, когато можем да „засадим“ семената на нашите желания и цели.

Свързани статии

Енергията на новолунието може да бъде мощна и е хубаво да се възползваме от нея, за да осъществим своите желания, но трябва да действаме, а не да чакаме събитията да се случат.

Много е важно да обърнем внимание и на здравето си, да не гледаме само количеството на приетите калории, но и тяхното качество. Хапвайте повече пресни плодове и зеленчуци. Отдайте се на отдих, забавления с любимите ви хора. 

Оценявайте всичко, което сте научили от хората около вас. Оценявайте всички онези неща, които получавате от онези около вас, които ви обичат.

Какво още е важно да направим по време на новолуние в Рак?

  • Използвайте това време разумно.
  • Оставете старото, за да започнете новото.
  • Използвайте тази енергия, за да откриете какво ви дърпа назад.
  • Посейте семената на вашите идеи.
  • Използвайте енергията на всички неща, които биха ви направили по-красиви и здрави.

Какво ви очаква според зодията, вижте в галерията ни.

Коментирай