Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 юли 2018

Повече романтика

16.07.2018г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще мислят повече за работа и семейни въпроси свързани с роднини, отколкото за романтика и любов. Проблемите могат да бъдат разрешени, но е важно да не забравяте за интимните моменти с половинката си. Само така ще може да запазите баланса и да продължите да се движите положително и напред.  

Дева

Девите ще се почувстват толкова романтични, че няма да се сдържат да споделят емоциите си на някого, който привлича вниманието им. Романтичните ви усилия със сигурност ще бъдат оценени, независимо дали това е вашият дългогодишен партньор или личност, с която се срещате отскоро.

Ако сте необвързани, бъдете отворени за нови срещи. Възможно е да срещнете някого, с когото имате разлика във възрастта, но въпреки притесненията ви си заслужава да се опитате да опознаете този човек.

Защо сексът между влюбени е по-хубав?

Везни

Тези дни ще са време, в което ще си направите равносметка на това колко давате и какво получавате във вашата връзка. Вероятно вие сте тази страна, която дава повече от себе си и сега ще разберете, че не това е начинът, за да се постигне баланс и хармония в любовта. Може би тя или той ви приема за даденост? Помислете за овладяване на вашата щедрост и може би за разговор с половинката.

Скорпион

Приятелите ви до голяма степен ще бъдат свързани с вашето любовно щастие. Ако сте необвързани, ваш приятел може да ви запознае с личност, която ще привлече веднага вниманието ви. От друга страна, отново ваш близък приятел може да изкаже своето възхищение от това какви усилия полагате с половинката си, за да върви връзката ви хармонично. Когато става въпрос за любов, вие вдъхновявате, Скорпиони.

Коментирай