Свободно време

Какъв цвят е аурата ви според зодията

Той разкрива личността ви

16.07.2018г. / 17 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв – Оранжев

Лъвът със своята енергия управлява света, така че не е чудно, че неговата аура е в красивото оранжево. Енергичен цвят, напомнящ за слънцето, което е управляващо за знака, но и символизиращо самочувствие и желание за победа.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Близнаци?

Дева – Кралско синьо

Аурата на комуникативните Деви е в цвят кралско синьо. Цвят символизиращ сериозен, логичен и рационален поглед към живота и желание за искрена комуникация с всички.

Везни – Синьо-зелен

Хармоничен и красив баланс, комбинация от зелено и синьо. Тази аура принадлежи на тези, които се грижат за хората около тях, точно като представителите на зодия Везни. Те са спокойни, обективни и дипломатични във всяка ситуация.

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Скорпион – Индиго

Може би няма по-загадъчна зодия от Скорпиона, ето защо и цветът на неговата аура е индиго. Той разкрива интензивните емоции, интуицията, мъдростта, чувствителността и способността да се вижда истината, независимо от всичко.

Стрелец - Светлооранжев

Свободолюбивите Стрелци не се страхуват да опитат нещо ново. Цветът на тяхната аура показва креативността, голямото им самочувствие и устойчивостта. Представителите на тази зодия се възползват максимално от възможността да живеят един вълнуващ живот.

Козирог – Червен

Аурата на посветения Козирог има силен червен цвят, но толкова интензивен, както е при Овена. Този цвят показва силната природа на знака, дори в трудните моменти, амбицията им и желанието да контролират.  

Свързани статии

Водолей – Светлозелен

Връзка с природата, водата, цветът на аурата на Водолея, подсказва за личност, която се стреми към положителна промяна, някой, който поставя нуждите на другите пред собствените си.

Риби – Лилав

Магическите и интуитивни Риби се изразяват чрез лилавата си аура. Този цвят е знак за буйна фантазия. Рибите винаги мечтаят извън рамката, те са способни да визуализират бъдещето, силните си желания.

 

Коментирай