Свободно време

Bulgaria ON AIR с изнесено студио за финала на Световното първенство по футбол

Специалното издание на Спортът ON AIR започва в 18,30 часа и ще се излъчва на стадион „Юнак“

13.07.2018г. / 10 04ч.
Мария Дуковска
Bulgaria ON AIR с изнесено студио за финала на Световното първенство по футбол

Централната емисия спортни новини на Bulgaria ON AIR ще бъде посветена на финала на Световното първенство по футбол в Русия – тази неделя от 18,30 часа. Екипът на Спортът ON AIR ще предава от специално изнесено студио, пряко от стадион „Юнак“, където се намира най-голямата фен зона за Мондиал 2018 в София.

Финалът на шампионата започва в 18 часа, а малко по-късно Александър Рангелов и Велислава Миланова ще пренесат зрителите към най-любопитните моменти от първата част на мача. По време на специалната емисия зрителите ще чуят и анализ на Световното първенство по футбол от водеща футболна личност у нас. Коя е тя – екипът на Спортът ON AIR ще разкрие в неделя, малко преди старта на изнесеното студио, по време на Новините ON AIR.

„Футболът е страст и магия. А по време на световни финали този спорт завладява всички ни. Дори онези, които не са върли запалянковци, в последния ден на Мондиала се интересуват кой ще вдигне Купата. Затова ние от Спортът ON AIR ще предложим на нашите зрители един различен поглед към Световното първенство.“, разкри изпълнителният продуцент на Спортът ON AIR Ваня Симонска.

Не пропускайте специалното студио на Спортът ON AIR тази неделя, след централната емисия новини от 18,30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай