Свободно време

Нели Рангелова за мечтата си да пее с Арета Франклин

Певицата гостува в предаването "Фамилно" по Bulgaria ON AIR

19.07.2018г. / 16 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Какво е да си 40 години на голямата сцена и за какво още мечтае една от най-обичаните български певици Нели Рангелова, гледайте в семейното предаване „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR, тази неделя от 10:30 часа.

Много песни съм изпяла, но още не съм изпяла тази песен, която чакам цял живот“, признава Нели Рангелова пред водещата Деляна Маринова – Джуджи. През октомври изпълнителката ще направи голям юбилеен концерт под надслов „40 години на сцена, споделени с приятели“.

Тези 40 години минаха за мен като един миг. Когато разглеждам понякога стари снимки, сякаш те не се отнасят за мен, сякаш е друг човек“, разказва Нели Рангелова.

Певицата с десетки хитове и хиляди фенове споделя, че все още не е реализирала две от мечтите си - да пее с Арета Франклин и да направи поне един запис в някое студио в чужбина.

Музиката за мен е онова нещо, което мога да предам на хората и да направя така, че да се чувстват щастливи. Съответно, получавайки тяхната любов, аз също се чувствам щастлива“, обясни изпълнителката в студиото на „Фамилно“.

Не пропускайте интервюто с Нели Рангелова на 22 юли, от 10:30 часа, в предаването „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR.

Коментирай