Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 - 29 юли 2018

Водолеи, не очаквайте чудеса през тази седмица

23.07.2018г. / 16 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво очаква представители на зодиака през новата седмица от 23 до 29 юли 2018 година? Дали седмицата ще бъде изпълнена с приятни емоции и позитивни преживявания или за някои ще е напрегната, може да прочетете в седмичния хороскоп на Az-jenata.bg. Астрологичната прогноза е изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Нещата ще ви се получават без особени усилия и ще можете да променяте програмата си динамично и в съответствие с обстоятелствата. Усещането за свобода, самостоятелност и непринуденост в решенията ще ви зареди със самочувствие.

На работното място ще трябва да сте особено старателни, но за това пък в свободното време ще имате възможност да си отпочивате пълноценно. Успехът ви зависи от това до колко правилно формулирате целите си. Доверете се на интуицията си в критични моменти.
 
Телец

Неприятностите през тази седмица може да са свързани с няколко фактора. Невъзможност да се разберете с близките, лека разсеяност, липса на мотивация на моменти и други дреболии, които ще ви изглеждат важни.

Може да установите, че в текущата си работа сте допуснали някакви грешки, които ще подействат негативно върху самоувереността ви и да ви създадат вътрешни страхове. Проявете сдържаност в изказванията си, намалете контактите и отделяйте време за любимите си занимания. Скоро ще възвърнете обичайното си спокойствие.
 
Близнаци

Творческият ви потенциал е стабилен и сте привлекателни. Може да реализирате някои промени, свързани с външния ви вид или обстановката у дома. Ако се налага да пътувате, най-добре ще е да го направите в първите дни на седмицата.

Убедителни сте, бихте могли да постигнете много, ако реагирате дипломатично в конфликтни ситуации, каквито ще има. Изслушвайте внимателно събеседниците си и проверявайте информацията, която получавате. Съществуват предпоставки за недоразумение или умишлено създадена интрига.

>> Любовен хороскоп за 23-29 юли 2018 <<
 
Рак

В началото и в края на седмицата може да действате по-активно, но в средата е желателно да намалите темпото и да не влизате в никакви спорове. Точно тогава не е желателно да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. Проверете задачи, които приемате за завършени. Най-вероятно ще се окаже, че имат нужда от корекции.

Сложните занимания преценявайте обективно от гледна точка на личните ви ресурси. Ако започнете нещо и „ударите на камък“, не се отчайвайте. Вдъхновението ще ви подскаже следващите стъпки. Не е изключено да чуете критични забележки за действията и решенията си. Анализирайте чутото и променете тактиката, вместо да отричате очевидното или да доказвате правотата си на всяка цена.

Лъв

Слънцето навлиза във вашия знак и като цяло седмицата ще е спокойна. Дали ще е успешна зависи от личните ви решения. Практически не се очакват никакви затруднения, като се започне с професионалните задължения и се свърши с любовните отношения.

Няма причини да бързате. Обмисляйте подробно плановете си и се опитайте да преодолеете вътрешните си страхове. Не ви е нужно външно съдействие, нужни са ви старание и последователност. Повярвайте в себе си и всичко ще се подреди според предвижданията ви.

>> Какво очаква зодиите до края на годината <<

 Дева

Заемете се първоначално точно с онова, което не ви е приятно. Всъщност ще се справите и успехът ще се отрази положително на самочувствието ви. Възможно е да получите и допълнителни финансови постъпления. Не се стискайте, използвайте ги, за да създадете някакво приятно развлечение за себе си и любимия човек.

Енергетиката ви ще намалява постепенно, но не и осезателно. Позволявайте си достатъчно почивка, осигурявайте си достатъчно сън, за да е свежа мисълта ви. Взимайте решенията си самостоятелно, не се подвеждайте под чуждо влияние.
 
Везни

Настроението ви през тази седмица ще е доста нестабилно и дори обикновени ангажименти ще ви изглеждат по-трудни от обикновено. Не се уединявайте. Имате нужда от компания и подкрепа. Трябва да сте по-често с близките си, да споделяте тревогите. Мнението им ще ви окуражи и ще ви подскаже как да действате.

На работното място може да има леки конфликти, но не ги преживявайте прекалено драматично. Просто бъдете предпазливи и не давайте поводи да ви обсъждат. Не разчитайте на колегите, освен ако не се налага да спазвате екипния принцип. В състояние сте да се справите с възложените задачи самостоятелно.
 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anna1382 ( преди 5 години )