Свободно време

Спомени за златните години на българската естрада в предаването „Фамилно“

Часове преди първия ефир – новата водеща на сутрешния блок „България сутрин“ Петя Кертикова разказва за предизвикателствата в професията и живота

27.07.2018г. / 12 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Този уикенд в семейното предаване на телевизия Bulgaria ON AIR – „Фамилно“ гостуват синовете на двама изпълнители, останали в историята на българската естрадна музика.

В събота, 28 юли, Деляна Маринова – Джуджи ще срещне зрителите с Емил Димитров-син.

Баща ми беше много откровен човек, без никакъв фалш, най-важното нещо за него беше музиката. Помагаше на всички и мразеше интригите“, разказва синът на Емил Димитров. Наследникът на легендарния изпълнител е категоричен, че баща му никога не е бил толериран от властта.

„Много от неговите песни бяха забранявани, променяни, имаше една комисия в радиото, която следеше за текстовете на песните“, разказва във „Фамилно“ Емил Димитров-син.

В неделя, 29 юли, семейното предаване на Bulgaria ON AIR представя актьора Александър Воронов, син на певеца, актьор, спортист и художник – Стефан Воронов.

„Аз съм бил само на три години, когато баща ми е загинал в автомобилна катастрофа, на влизане в София след турне. Въпреки това имам ясни спомени за него“, разказва Александър Воронов.

В неделя „Фамилно“ ще запознае зрителите и с новата водеща на сутрешния блок „България сутрин“ – Петя Кертикова. Часове преди първия си ефир в Bulgaria ON AIR тя ще разкаже за предизвикателството да бъде водеща на сутрешен блок и ще издаде какви изненади е приготвил екипът на „България сутрин“.

Не пропускайте семейното предаване „Фамилно“ тази събота и неделя, от 10.30 ч. по Bulgaria ON AIR.   

Коментирай